Τα πρώτα «σύννεφα» μεταξύ Κόντε-Τσέλσι!

Μπορεί να μοιάζει με... τελειωμένη υπόθεση, ωστόσο η «Daily Mirror» αναφέρει πως όσο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τσέλσι και του Αντόνιο Κόντε συνεχίζονται δίχως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, είναι πιθανό το «deal» να χαλάσει!



Τα πρώτα «σύννεφα» μεταξύ Κόντε-Τσέλσι!

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στις τάξεις της Τσέλσι σχετικά με την πρόσληψη του νέου της προπονητή.

Ο Αντίνιο Κόντε είναι η Νο1 επιλογή των «μπλε», με τις δύο πλευρές να βρίσκονται μεν κοντά στη συμφωνία, η οποία δε, δεν έχει έρθει ακόμα.

Η «Daily Mirror» σημειώνει πως το σημείο στο οποίο έχουν «κολλήσει» οι διαπραγματεύσεις είναι στα άτομα που επιθυμεί να φέρει μαζί του ως τεχνικό επιτελείο ο Ιταλός.

Ο χρόνος δεν... κυλάει υπέρ της Τσέλσι, την ώρα που η Μίλαν παρακολουθεί τις εξελίξεις και προτίθεται να προσφέρει στον Κόντε δουλειά στη Σέριε Α.