Νίκη η Νορθάμπτον, «γκέλαρε» η Όξφορντ

Συνεχίζει χωρίς… στάση την πορεία της για την League One η Νορθάμπτον, η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Νιούπορτ και διεύρυνε στα δώδεκα παιχνίδια το αήττητο σερί της. Στραβοπάτημα για την Όξφορντ που έδωσε τη δυνατότητα στις Μπρίστολ Ρόβερς και Πλίμουθ να μειώσουν στο -4 την απόσταση από τη δεύτερη θέση.



Νίκη η Νορθάμπτον, «γκέλαρε» η Όξφορντ

Η Νορθάμπτον μοιάζει αποφασισμένη να μην αφήσει το πόδι από το γκάζι στη φετινή League Two. Η πρωτοπόρος της κατηγορίας επικράτησε στο πλαίσιο της 38ης στροφής του πρωταθλήματος 1-0 της Νιούπορτ και πλέον μετρά αντίστροφα για την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.

Μάλιστα αύξησε στους 13 βαθμούς την απόσταση από τη δεύτερη Όξφορντ, η οποία αγωνιζόμενη με δέκα παίκτες από το πρώτο τέταρτο, έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Στίβενεϊτζ, σε ένα ματς που ο σκόρερ της, Λίαμ Σέρκομπ, έχασε πέναλτι με το σκορ στο 1-0.

Παράλληλα αυτή η απώλεια βαθμών της Όξφορντ έδωσε τη δυνατότητα σε Μπρίστολ Ρόβερς (3-0 εντός την Κέμπριτζ) και Πλίμουθ (2-0 εκτός την Μόρκαμ) να μειώσουν την μεταξύ τους απόσταση στους τέσσερις πόντους (72 έναντι 68).

Στο κυνήγι της απευθείας ανόδου παρέμεινε και η Άκρινγκτον, με το 1-0 επί της Λέιτον Όριεντ να την κρατά 5η με 67 βαθμούς. Εδραιώνεται στα πλέι οφ η Πόρτσμουθ (63 β.), μετά το εμφατικό εντός έδρας 4-0 επί της Νοτς Κάουντι, στο… τραυματικό ντεμπούτο του Μαρκ Κούπερ στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά η 38η αγωνιστική της League Two:

Άκρινγκτον-Λέιτον Όριεντ 1-0

Μπρίστολ Ρόβερς-Κέμπριτζ 3-0

Έξετερ-Μπαρνέτ 1-1

Χάρτλπουλ-Γουίμπλετον 1-0

Νορθάμπτον-Νιούπορτ 1-0

Όξφορντ-Στίβενεϊτζ 1-1

Πόρτσμουθ-Νοτς Κάουντι 4-0

Γουίκομ-Μάνσφιλντ 1-0

Γιόβιλ-Καρλάιλ 0-0

Γιορκ-Κρόουλι 2-2

Μόρκαμ-Πλίμουθ 0-2

Λούτον-Ντάγκεναμ (12/4)