Αισιόδοξος ο Ανδρονίκου

Η Πόρτσμουθ τις τελευταίες ώρες φέρεται σε οριακό σημείο με τον κίνδυνο διάλυσης του σωματείου να είναι κάτι παραπάνω από ορατός. Ο Ανδρέας Ανδρονίκου όμως, αθλητικός διευθυντής της ομάδας και μέλος της προσωρινής διοίκησης, δηλώνει αισιόδοξος για εύρεση λύσης έστω και την τελευταία στιγμή.



Αισιόδοξος ο Ανδρονίκου

Ο Ανδρονίκου παραδέχτηκε ότι η συμφωνία έχει κολλήσει στην άρνηση να συγκαταθέσει ο Αλεξάντερ Γκέινταμακ, πρώην ιδιοκτήτης του συλλόγου, όμως τονίζει ότι υπάρχει ακόμη χρόνος. Δηλώνει έτοιμος για μια ακόμη τελευταία προσπάθεια με έναν νέο γύρο διαπραγματεύσεων να αρχίζει σύντομα. Μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη θα έχει τελειώσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Οι διαπραγματεύσεις έχουν παγώσει από το απόγευμα όμως είμαι δυσαρεστημένος που οι εξελίξεις αυτές βγήκαν προς τα έξω. Είναι ακόμη αισιόδοξος πως αν καθίσουμε το επόμενο 24ωρο και το συζητήσουμε, θα βρούμε κάποια λύση. Είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα συναισθηματικό αφού η ομάδα βρίσκεται κοντά στους κατοίκους της πόλης, όμως θέλω να δώσω έμφαση στο ότι θα ξαναπιάσουμε άμεσα δουλειά για να βρούμε κάποια λύση στην υπόθεση. Είμαστε τόσο κοντά να απεμπλακούμε από το καθεστώς διαχείρισης, όσο κοντά είμαστε από τη διάλυση της ομάδας. Είναι ένα λεπτό ζήτημα και θέλω να πω όσο το δυνατόν λιγότερα αυτή τη στιγμή.

Θέλω την συγκατάθεση όλων των πλευρών. Ο κύριος Γκέινταμακ αποτελεί ένα σημαντικό μέλος της όλης διαδικασίας αφού του οφείλονται χρήματα. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας μέχρι να μην μας μείνει άλλη λύση, παρά να προχωρήσουμε σε ρευστοποίηση της ομάδας.

Είμαστε εδώ για να προστατέψουμε την ομάδα, να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για όσους χρωστάμε και η διάλυση είναι πραγματικά η έσχατη λύση. Πρέπει να καθίσουμε πάλι στο τραπέζι και να επαναδιαπραγματευτούμε.

Πρέπει να έχουμε καταλήξει μέχρι τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Ασχολούμαστε τουλάχιστον μία με δύο εβδομάδες με αυτή την υπόθεση απεμπλοκής. Έχουμε τα πάντα έτοιμα. Όλα τα χαρτιά, όλες τις συγκαταθέσεις και έχει μείνει μόνο ένα εμπόδιο. Εδώ που φτάσαμε πρέπει να αποφασίσουμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Είμαι όμως απόλυτα πεπεισμένος ότι θα βρούμε κάποια λύση».