Διπλό με σούπερ ανατροπή η Νορθάμπτον

Η πρωτοπόρος της League Two, Νορθάμπτον, βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Στίβενεϊτζ, όμως βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ανατροπή και με το γκολ του Χολμς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων να φτάσει στο τελικό 3-2!



Διπλό με σούπερ ανατροπή η Νορθάμπτον

Με αυτή τη νίκη η Νορθάμπτον έφτασε τους 82 βαθμούς, διεύρυνε στα 11 ματς το αήττητο σερί της και συνεχίζει να κάνει κουμάντο στην κατηγορία, όντας πρώτη και σε απόσταση ασφαλείας από την 2η Όξφορντ (71 β.)

Μια Όξφορντ που πέρασε άνετα από την έδρα της Μπαρνέτ (3-0) και συνεχίζει να έχει το προβάδισμα για μια θέση στην τριάδα και την απευθείας άνοδο.

Φουντώνει η μάχη για την 3η θέση, με τον Πλίμουθ να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα (0-1) από την Λούτον και πλέον να ισοβαθμεί στους 65 με τη Μπρίστολ Ρόβερς, που επικράτησε εύκολα 4-1 εκτός της Νιούπορτ. Στην 5η θέση και μόλις ένα βαθμό πίσω τους βρίσκεται η Άκρινγκτον, η οποία πήρε και αυτό νίκη μακριά από το σπίτι της, 1-0 τη Ντάγκεναμ.

Επτά ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νοτς Κάουντι, με την εντός έδρας τεσσάρα (1-4) από την Έξετερ να αποτελεί το κύκνειο άσμα του Τζέιμι Φούλαρτον, ο οποίος απολύθηκε μόλις 69 ημέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Αναλυτικά η 37η αγωνιστική της League Two:

Νιούπορτ– Μπρίστολ Ρόβερς 1-4

Ντάγκεναμ – Άκρινγκτον 0-1

Λέιτον Όριεντ – Μόρκαμ 1-0

Μάνσφιλντ – Πόρτσμουθ 1-1

Νοτς Κάουντι – Έξετερ 1-4

Πλίμουθ – Λούτον 0-1

Γουίμπλεντον – Γιορκ 2-1

Στίβενεϊτζ – Νορθάμπτον 2-3

Μπαρνέτ – Όξφορντ 0-3

Κέμπριτζ – Γιόβιλ 3-0

Καρλάιλ – Γουίκομ 1-1

Κρόουλι – Χάρτλπουλ 0-0