Football League (preview)

Πλήρη αγωνιστική δράση σε όλες τις «μικρές» επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας έχουμε το τρέχων Σαββατοκύριακο, με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια στο πρόγραμμα.



Football League (preview)

Τσάμπιονσιπ:

Το «τρένο» Μπέρνλι δεν λέει να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της, κάτι που φαίνεται να μην κάνει ούτε την τρέχουσα αγωνιστική, καλούμενη να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάντερσφιλντ. Τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο βρίσκεται η Μίντλεσμπρο, η οποία την Κυριακή φιλοξενείται από την Τσάρλτον. Την ερχόμενη Τρίτη δοκιμάζει την τύχη της η Μπράιτον στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ρέντινγκ. Την ανάκαμψη αναζητά η Χαλ υποδεχόμενη την ΜΚ Ντονς, ανάλογη η κατάσταση και στην Ντέρμπι Κάουντι που φιλοξενείται από την Ρόδεραμ. Στην τελευταία θέση των πλέι-οφ, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχει εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής:

Μπλάκμπερν – Λιντς

Μπόλτον – Πρέστον

Κάρντιφ – Ιπσουιτς

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Φούλαμ – Μπρίστολ Σίτι

Χαλ – Μίλτον Κέινς Ντονς

ΚΠΡ – Μπρέντφορντ

Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι

Ρόδεραμ - Ντέρμπι Κάουντι

Γουλβς – Μπέρμιγχαμ

Τσάρλτον – Μίντλεσμπρο

Μπράιτον – Ρέντινγκ

League One:

Στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής, η πρωτοπόρος Μπέρτον Άλμπιον δεν αναμένεται να δυσκολευτεί κόντρα στην Φλίτγουντ Τάουν. Σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή βρίσκεται η Γουίγκαν που έχει δοκιμασία στην έδρα της Κόλτσεστερ. Από 59 βαθμούς έχουν Τζίλιγχαμ και Γουόλσολ, οι οποίες αντιμετωπίζουν τις Κρου (εντός) και Τσέστερφιλντ (εκτός) αντίστοιχα. Έναν βαθμό πίσω τους βρίσκεται η Μίλγουολ που κοντράρεται με την Σουίντον εκτός έδρας, ενώ η 6η Μπάρνσλεϊ υποδέχεται τη Σάουθεντ, με την ελπίδα να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στις θέσεις των πλέι-οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής:

Ρότσντεϊλ – Μπέρι

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Ολνταμ Αθλέτικ

Σουίντον – Μίλγουολ

Σριούσμπερι – Σκάνθορπ

Μπάρνσλεϊ – Σάουθεντ

Τσέστερφιλντ – Γουόλσολ

Μπλάκπουλ – Κόβεντρι

Μπράντφορντ – Ντονκάστερ

Μπέρτον Αλμπιον – Φλίτγουντ Τάουν

Κόλτσεστερ – Γουίγκαν

Τζίλιγχαμ – Κρου

Πίτερμπρο – Πορτ Βέιλ

League Two:

Να διατηρήσει την απόσταση... ασφαλείας που έχει από τους διώκτες της θέλει η πρωτοπόρος Νορθάμπτον, υποδεχόμενη την Κέμπριτζ. Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Πλίμουθ, έχοντας από 65 βαθμούς, καλούνται να ξεπεράσουν αντίστοιχα τα εμπόδια την Λέιτον Όριεντ και Άκρινγκστον Στάνλεϊ. Στους 59 βαθμούς βρίσκονται οι Πόρτσμουθ και Μπρίστολ Ρόβερς, αντιμετωπίζοντας αμφότερες εντός έδρας τις Νιούπορτ Κάουντι και Μάνσφιλντ, αντίστοιχα. Τέλος, η Γουίμπλεντον για να παραμείνει στην πρώτη εξάδα, οφείλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μόρκαμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής:

Γιορκ – Μπαρνέτ

Χάρτλεπουλ – Ντάγκεναμ

Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Πλίμουθ

Γέοβιλ - Νοτς Κάουντι

Εξετερ – Καρλάιλ

Οξφορντ Γιουνάιτεντ – Λέιτον Οριεντ

Λούτον – Κρόουλι

Μπρίστολ Ρόβερς – Μάνσφιλντ

Μόρκαμ – Γουίμπλεντον

Νορθάμπτον – Κέμπριτζ

Πόρτσμουθ – Νιούπορτ Κάουντι

Γουίκομ – Στίβενεϊτζ