Απολογήθηκε για την κόκκινη ο Κοκλέν

Συγγνώμη ζήτησε ο Φρανσίς Κοκλέν για τους... μπελάδες που προκάλεσε στην Άρσεναλ με την αποβολή του στο 55ο λεπτό του λονδρέζικου ντέρμπι απέναντι στην Τότεναμ, τονίζοντας ότι ανακουφίστηκε όταν έμαθε στ' αποδυτήρια για το γκολ του Αλέξις με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.  



Απολογήθηκε για την κόκκινη ο Κοκλέν

Οι «κανονιέρηδες», βρέθηκαν πίσω στο σκορ μέσα σε δύο λεπτά μετά το αριθμητικό μειονέκτημα, με τα «σπιρούνια» να το εκμεταλλεύονται στον απόλυτο βαθμό και να φέρνουν προσωρινά τα πάνω – κάτω προτού διαμορφωθεί το τελικό 2-2.

Ο Κοκλέν, που σε μαρκάρισμα στον Κέιν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη στο 55' βάζοντας σε κίνδυνο τη συγκομιδή βαθμών για την Άρσεναλ, είπε:

«Η αποβολή μου, άλλαξε όλο το ματς... Ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο και τους οπαδούς. Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα το δεύτερο γκολ μας γιατί ήμουν στ' αποδυτήρια, αλλά όταν ήρθε κάποιος και μου το είπε, ανακουφίστηκα γιατί ήμασταν καλοί με το 1-0... Πήραμε έναν καλό βαθμό και συνεχίζουμε... Μπορεί ν' αποδειχθεί σημαντικό το ότι δεν χάσαμε...».