Φλάναγκαν: «Για τον κόσμο... »

Με τον... δικό του τρόπο είπε το «ευχαριστώ» στους οπαδούς της Λίβερπουλ για τη στήριξη που του παρείχαν τα περίπου δύο χρόνια της απουσίας του, ο Τζον Φλάναγκαν, τονίζοντας ότι μάρκαρε σκληρά τον Ραχίμ Στέρλινγκ στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης για να ξεσηκώσει το «Άνφιλντ»!  



Φλάναγκαν: «Για τον κόσμο... »

Με τον Στέρλινγκ ήταν καλοί φίλοι όσο συνυπήρχαν στους «κόκκινους», όμως πλέον, ο επαγγελματισμός τους, επιτάσσει να έρχονται αντιμέτωποι για το καλό των ομάδων τους.

Ο «Φλάνο» στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε για να μαρκάρει σκληρά τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, το έκανε με επιβλητικό τρόπο και όπως παραδέχθηκε, το έκανε για να ξεσηκώσει τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε την ευρεία νίκη (3-0) επί των «πολιτών».

«Ήταν κάτι που αισθάνθηκα ότι... έπρεπε να το κάνω για τον κόσμο. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί μαζί μου όσο καιρό ήμουν εκτός και περνούσα δύσκολα. Ο Ραχίμ είναι καλός μου φίλος, ήμασταν μαζί όσο ήταν στη Λίβερπουλ, αλλά τώρα, την ώρα που βρισκόμαστε στο χορτάρι, είμαι αντίπαλοι και δεν υπάρχει κάτι προσωπικό ανάμεσά μας... Just Business».