Φλάναγκαν: «Γι' αυτό μάρκαρα έτσι τον Στέρλινγκ»

Αν ο κόσμος της Λίβερπουλ τον αγαπούσε... μία, τώρα θα τον αγαπήσει δέκα! Ο Τζον Φλάναγκαν μίλησε για το δυνατό μαρκάρισμα που έκανε στον Ραχίμ Στέρλινγκ το βράδυ της Τετάρτης (2/3) στο «Άνφιλντ» με το... καλημέρα και σίγουρα η κόκκινη μεριά του Μέρσεϊσαϊντ θα εκτιμήσει πολύ την δήλωσή του!



Φλάναγκαν: «Γι' αυτό μάρκαρα έτσι τον Στέρλινγκ»

Ο νεαρός μπακ, που ήταν και ο λόγος που ο Στέρλινγκ δεν άντεξε πάνω από 45' στην «ρεβάνς» του τελικού του Λιγκ Καπ και την εμφατική νίκη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ με σκορ 3-0, ανέφερε ότι θεώρησε σωστό να την... πέσει τόσο άσχημα στον πρώην συμπαίκτη του -τον οποίο δεν βλέπει πλέον φιλικά- για να ξεσηκώσει την εξέδρα.

«Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω για να ξεσηκώσω τον κόσμο. Ήταν φανταστικός και στάθηκε δίπλα μου ακόμη και στις πολύ σκοτεινές ημέρες. Με τον Ραχίμ ήμασταν καλοί φίλοι στην Λίβερπουλ, αλά τώρα πήγε στην Σίτι και η σχέση μας στο χορτάρι είναι καθαρά επαγγελματική» ανέφερε και προσέθεσε:

«Είναι πολύ ωραίο που ξανά έπαιξα στην Πρέμιερ Λιγκ και εξίσου ωραία ήταν και τα λόγια που είπε ο κόουτς στην συνέντευξη Τύπου. Ήταν εφιαλτικό αυτό που πέρασα με τους τραυματισμούς. Νιώθω καλά και έτοιμος, οπότε θα προσπαθήσω να πάρω όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Αφήνω το θέμα της ανανέωσης στον ατζέντη μου».

Δείτε το μαρκάρισμα πατώντας εδώ