Επεισόδιο με Στέρλινγκ μετά τον τελικό!

Λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με οπαδό της Λίβερπουλ ο Ραχίμ Στέρλινγκ λίγο μετά τη λήξη του τελικού του Λιγκ Καπ! Ο Ντε Μπρόινε κι ένας άνδρας της ασφάλειας του «Γουέμπλεϊ» επενέβησαν, με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι να έχει αιφνιδιαστεί από τον εξαγριωμένο υποστηρικτή των «κόκκινων».  



Επεισόδιο με Στέρλινγκ μετά τον τελικό!

Λίγο μετά τους πανηγυρισμούς και τη γιορτή για την κατάκτηση του τροπαίου, ο Ραχίμ Στέρλινγκ – που καθ' όλη τη διάρκεια του Κυριακάτικου τελικού άκουγε αποδοκιμασίες από τους φίλους της Λίβερπουλ σε κάθε του επαφή με τη μπάλα – θα κατευθυνόταν προς μια από τις σουίτες όπου βρίσκονταν οι επίσημοι προσκεκλημένοι της Σίτι (κυρίως εκπρόσωποι χορηγών εταιρειών) και προσωπικό του συλλόγου.

Ξαφνικά, αισθάνθηκε ένα χέρι στον ώμο του και γυρνώντας να δει ποιος τον είχε πλησιάσει, με την ιδέα πως επρόκειτο για κάποιον συμπαίκτη του, γύρισε κι είδε έναν οπαδό της Λίβερπουλ να τον βρίζει! Λέγεται πως ο οπαδός κατάφερε να ξεφύγει της προσοχής των stewards, όμως γρήγορα επενέβησαν ο Ντε Μπρόινε κι ένας άνδρας της ασφάλειας του γηπέδου για να μην υπάρχει συνέχεια στο επεισόδιο.