Φαν Χάαλ: «Φανταστική νίκη»!

Η υποχρέωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρόκριση εις βάρος της Σριούσμπερι, έγινε... φανταστική νίκη για τον Λουίς Φαν Χάαλ που στάθηκε στα παθήματα άλλων μεγάλων ομάδων στο Κύπελλο Αγγλίας!  



Φαν Χάαλ: «Φανταστική νίκη»!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν στα προημιτελικά του θεσμού όπου τους περιμένει η Γουέστ Χαμ, επικρατώντας 3-0 στο «Greenhous Meadow» και ο Ολλανδός τεχνικός είχε να πει:

«Πολλοί έλεγαν ότι η Γιουνάιτεντ είχε υποχρέωση να πάρει τη νίκη, όμως έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν με τις μεγάλες ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση. Εξαιτίας αυτού, πιστεύω ότι εμείς πήραμε τη νίκη και την πρόκριση με φανταστικό τρόπο».

Μιλώντας για την πιθανή επιστροφή του Νταβίντ Ντε Χέα μέχρι το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Μίντιλαντ και την προσπάθεια της ομάδας να περάσει στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ο Φαν Χάαλ ανέφερε:

«Δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα και ευελπιστώ την Πέμπτη να τον έχουμε μαζί μας. Αλλιώς, σίγουρα την Κυριακή κόντρα στην Άρσεναλ. Το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος στο Γιουρόπα Λιγκ προκειμένου να βρεθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Βέβαια, για να συμβεί αυτό πρέπει να πάρουμε αρκετά ματς ακόμα και είναι εύκολο να το λες, αλλά δύσκολο να το κάνεις στην πράξη. Είναι πιθανό και θα το ψάξουμε...».