Βασική 11άδα... τραυματιών!

Μια δικαιολογία την έχει ο Φαν Χάαλ, όσο κι αν δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να μη χάσεις από τη Μίντιλαντ και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Ωστόσο, πλέον υπάρχει ... έτοιμη ομάδα τραυματιών, αφού συμπληρώνουν και με το παραπάνω 11άδα! 



Βασική 11άδα... τραυματιών!

Στην προθέρμανση πριν από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στους Δανούς, ο Νταβίντ Ντε Χέα προστέθηκε στη μακριά λίστα με τους απόντες τραυματίες των «κόκκινων διαβόλων»., αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι έπειτα από μια απέμβαση που πραγματοποίησε στο ζέσταμα. 

Τη θέση του κάτω απ' τα δοκάρια πήρε ο Ρομέρο, ο οποίος, ναι μεν έκανε κάποιες καλές, καίριες επεμβάσεις, όμως δέχθηκε τα δύο γκολ για τα οποία φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη η άμυνα, για να κάνει η Μίντιλαντ το 2-1 και να έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης...

Ο Ντε Χέα ήταν ο 14ος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μάντσεστερ που πλέον αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η αλήθεια είναι, όπως φανερώνει και η παρακάτω φωτογραφία, ότι λείπει από την ομάδα αυτή τη στιγμή μια 11άδα γεμάτη ποδοσφαιριστές που θα ήταν βασικότατοι.