Τόσα θα έπαιρνε ο Ντε Χέα στη Ρεάλ
Κάτι λιγότερο από 70 εκατομμύρια λίρες θα έμπαιναν στον λογαριασμό του Νταβίντ Ντε Χέα την επόμενη εξαετία, σε περίπτωση που ολοκληρωνόταν η μετακίνησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα «Football Leaks» συνεχίζει τις αποκαλύψεις σχετικά με τις οικονομικές συμφωνίες για τα συμβόλαια και τις μεταγραφές κορυφαίων παικτών και σήμερα ήταν η σειρά του τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ, ο οποίος ήταν έτοιμος να αποχωρήσει στο φινάλε του καλοκαιριού για τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Ντε Χέα θα υπέγραφε εξαετές συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, έναντι 9,2 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο, ενώ θα είχε και μπόνους υπογραφής ακόμα 8,4 εκατομμύρια. Το… τελικό ποσό με κάποια επιπλέον μπόνους που υπήρχαν στο deal, θα έφτανε τα 66,7 εκατομμύρια λίρες έως το φινάλε της σεζόν 2020/21!