Η «συγγνώμη» του Αζάρ στον Μουρίνιο
Με τη δική του απόδοση να είναι κάτω του μετρίου και τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι ήδη... απολυμένος, ο Εντέν Αζάρ φρόντισε να στείλει μήνυμα στον Πορτογάλο, εκφράζοντας τη λύπη του για την συγκεκριμένη κατάληξη.
Μόνο αδιάφορο δεν άφησε τον Εντέν Αζάρ η απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο.
Η δική του αγωνιστική παρουσία, ήταν ένα... λιθαράκι στην απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να δείξει την έξοδο στον Πορτογάλο, μετά το τραγικό πρώτο μισό της Τσέλσι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Βέλγος λοιπόν, παραδεχόμενος ότι η απόδοσή του δεν είναι η αναμενόμενη, αποκάλυψε ότι εξέφρασε τη λύπη του στον «Special One» για την απόλυσή του, μέσω γραπτού μηνύματος.
«Του έστειλα το μήνυμα για να του πω ότι ήμουν λυπημένος που έφυγε, απλά ήμουν λυπημένος. Πανηγυρίσαμε όλοι μαζί την επιτυχία που είχαμε την περσινή σεζόν, αλλά αυτή την σεζόν δεν την είχαμε», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.
«Νιώθω κάπως ένοχος επειδή ήμουν ο παίκτης της χρονιάς. Ήμουν ένας καθοριστικός παίκτης και φέτος παρουσιάστηκα λιγότερο καλός. Δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο. Οπότε, έστειλα αυτό το μήνυμα στον Ζοσέ και μου απάντησε, ευχόμενος τα καλύτερα για το μέλλον μου», συμπλήρωσε.