Football League (preview)

Μπορεί τα παιχνίδια για το Κύπελλο Αγγλίας να τραβούν τα βλέμματα το τρέχων Σαββατοκύριακο, παρόλα αυτά οι «μικρές» επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας στέκονται... αξιοπρεπώς!  



Football League (preview)

Τσάμπιονσιπ:

Λόγω των αγώνων του Κυπέλλου Αγγλίας, η 29η αγωνιστική είναι χωρισμένη σε τρία σκέλη. Σήμερα λοιπόν, η Μπέρμιγχαμ έχει την ευκαιρία να βρεθεί -έστω και προσωρινά- μέσα στην πρώτη εξάδα, αν καταφέρει να ξεπεράσει επιτυχώς το εμπόδιο της Μπρίστολ Σίτι. Κοντά στις θέσεις των πλέι οφ θέλει να μείνει η Κάρντιφ, η οποία φιλοξενείται στην έδρα της Χάντερσφιλντ. Σημαντικό ματς στην «ουρά» αυτό της Ρόδεραμ κόντρα στην Τσάρλτον, με τις δύο ομάδες να έχουν τέσσερις βαθμούς διαφορά στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Μπρέντφορντ – Λιντς 1-1

Νότιγχαμ Φόρεστ – ΚΠΡ 0-0

Ρόδεραμ – Τσάρλτον

Μπρίστολ Σίτι – Μπέρμιγχαμ

Χάντερσφιλντ – Κάρντιφ

Ιπσουιτς – Ρέντινγκ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπέρνλι

Γουλβς – Μπόλτον

Ντέρμπι Κάουντι – Πρέστον

ΜΚ Ντονς – Μίντλεσμπρο

Μπλάκμπερν – Φούλαμ

Χαλ – Μπράιτον

 

League One:

Επέστρεψε στις νίκες η πρωτοπόρος Μπέρτον Άλμπιον, που πλέον θέλει να «χτίσει» ένα νέο νικηφόρο σερί, παίρνοντας ακόμα ένα τρίποντο, αυτή τη φορά στην έδρα της Ρότσντέιλ. Σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή (3 βαθμοί) βρίσκεται η Τζίλιγχαμ, που φιλοξενείται από την Μπλάκπουλ. Στην έδρα της Ντόνκαστερ δοκιμάζεται την ερχόμενη Τρίτη (2/2) η 3η της βαθμολογίας Γουόλσολ. Στους 48 βαθμούς βρίσκεται η Γουίγκαν που υποδέχεται την Πόρτ Βέιλ, την ίδια ώρα που η Κόβεντρι αντιμετωπίζει εξίσου εντός έδρας την Σκάνθορπ. Η πρώτη εξάδα «κλείνει» με την Μίλγουολ που φιλοξενεί την Κρου.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής;

Μπλάκπουλ – Τζίλιγχαμ

Μπράντφορντ – Φλίτγουντ Τάουν

Κόβεντρι – Σκάνθορπ

Μίλγουολ – Κρου

Σουίντον – Μπάρνσλεϊ

Γουίγκαν – Πορτ Βέιλ

Ρότσντεϊλ – Μπέρτον Αλμπιον

Πορτ Βέιλ – Σουίντον

Ντονκάστερ – Γουόλσολ

Σριούσμπερι – Σάουθεντ

Μίλγουολ – Κρου

 

League Two:

Την ευκαιρία να βρεθεί έστω και προσωρινά στην κορυφή, από τη στιγμή που η πρωτοπόρος Νορθάμπτον δεν αγωνίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, έχει η Πλίμουθ. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να φύγει με τη νίκη από το εντός έδρας ματς κόντρα στη Γουίκομ. Το ίδιο ισχύει και για την Μπρίστολ Ρόβερς, η οποία αν ξεπεράσει το εμπόδιο της 6ης Άκρινγκτον Στάνλεϊ, θα πλησιάσει στον βαθμό την 3η Όξφορντ που εξίσου δεν αγωνίζεται. Την Μόκαμ αντιμετωπίζει εκτός έδρας η Πόρτσμουθ την ερχόμενη Τρίτη, την ώρα που η Λέιτον Όριεντ υποδέχεται την Κέμπριτζ και θέλει τη νίκη για να μείνει σίγουρα στην εξάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Λέιτον Οριεντ – Κέμπριτζ

Λούτον – Νοτς Κάουντι

Μόρκαμ – Νιούπορτ Κάουντι

Πλίμουθ – Γουίκομ

Γιορκ – Στίβενεϊτζ

Γουίμπλεντον - Γέοβιλ

Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Μπρίστ ολ Ρόβερς

Κρόουλι – Μάνσφιλντ

Χάρτλεπουλ – Εξετερ

Ντάγκεναμ – Καρλάιλ (Αναβ.)

2/2

Λούτον – Γέοβιλ

Μόρκαμ – Πόρτσμουθ