Football League (preview)

Μπορεί τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ την τρέχουσα αγωνιστική να έχουν περίσσιο ενδιαφέρον, ωστόσο κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση των αγώνων των μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών της Αγγλίας.



Football League (preview)

Τσάμπιονσιπ:

Ασταμάτητη δείχνει η Μίντλεσμπρο, η οποία έχοντας ήδη διαφορά πέντε βαθμών από τη 2η θέση και ένα παιχνίδι λιγότερο, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπρίστολ Σίτι εκτός έδρας για να διατηρήσει στην παρούσα φάση το +5. Δύσκολα φαίνεται πως θα «στραβοπατήσει» η Χαλ στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην αδύναμη Τσάρλτον. Την ίδια ώρα, η 3η της βαθμολογίας Ντέρμπι Κάουντι έχει σαφώς πιο... ζόρια φιλοξενώντας την Μπέριμιγχαμ. Νικηφόρο από την άλλη ήταν το πέρασμα της Μπέρνλι από την έδρα της Μπρέντφορντ, στο ματς που «άνοιξε» την αγωνιστική. Από 44 βαθμούς έχουν Ίπσουιτς και Μπράιτον, οι οποίες για να παραμείνουν στην πρώτη πεντάδα, θα πρέπει να πανηγυρίσουν νίκες κόντρα σε Πρέστον (εντός) και Μπλάκμπερν (εκτός) αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Μπρέντφορντ – Μπέρνλι 1-3

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Λιντς

Γουλβς – Κάρντιφ

Ρόδεραμ – ΚΠΡ

Μπρίστολ Σίτι – Μίντλεσμπρο

Χαλ – Τσάρλτον

Μπλάκμπερν – Μπράιτον

Ντέρμπι Κάουντι – Μπέρμιγχαμ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόλτον

Χάντερσφιλντ – Φούλαμ

Ιπσουιτς – Πρέστον

Μίλτον Κέινς Ντονς – Ρέντινγκ

League One:

Δύσκολη δοκιμασία για την πρωτοπόρο Μπέρτον Άλμπιον που φιλοξενείται στην έδρα της 4ης Κόβεντρι, με την οποία έχουν μόλις τρεις βαθμούς διαφορά (51 έναντι 48). Η Τζίλιγχαμ που ακολουθεί, ευελπιστεί σε «γκέλα» και δική της νίκη επί της Ντόνκαστερ εκτός, για να βρεθεί στην κορυφή. Το ίδιο ισχύει και για τη Γουόλσολ, η οποία επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες στο ματς κόντρα στη Μπέρι, εξίσου μακριά από το «σπίτι» της. Την Τσέστερφιλντ υποδέχεται η 5η Γουίγκαν, κόντρα στη Σάουθεντ δοκιμάζεται η Πίτερμπρο που «κλείνει» την πρώτη εξάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Πίτερμπρο - Σάουθεντ

Σριούσμπερι - Μπάρνσλεϊ

Σουίντον - Κρου

Γουίγκαν - Τσέστερφιλντ

Μπλάκπουλ – Σκάνθορπ

Ρότσντεϊλ - Φλίτγουντ Τάουν

Μπράντφορντ – Ολνταμ Αθλέτικ

Κόβεντρι - Μπέρτον Αλμπιον

Μπέρι – Γουόλσολ

Ντονκάστερ – Τζίλιγχαμ

Κόλτσεστερ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Μίλγουολ – Πορτ Βέιλ (17/1)

League Two:

Πλίμουθ και Νορθάμπτον μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας με 52 βαθμούς και για να παραμείνουν εκεί θα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Στίβενεϊτζ (εντός) και Ντάγκεναμ (εκτός). Σε απόσταση τεσσάρων βαθμών η Όξφορντ, που αγωνίζεται αύριο με την 5η Μπρίστολ Ρόβερς, στο ματς της αγωνιστικής. Αναβλήθηκε ο αγώνας της Άκρινγκτον Στάνλεϊ με την Πόρτσμουθ. Την Χάρτλπουλ εκτός αντιμετωπίζει η 6η της βαθμολογίας Γουίκομ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Γιορκ - Νιούπορτ Κάουντι

Γουίμπλεντον - Μάνσφιλντ

Μπαρνέτ - Καρλάιλ

Ντάγκεναμ - Νορθάμπτον

Χάρτλεπουλ - Γουίκομ

Λέιτον Οριεντ - Εξετερ

Λούτον - Κέμπριτζ

Μόρκαμ - Γέοβιλ

Πλίμουθ - Στίβενεϊτζ

Κρόουλι - Νοτς Κάουντι

Άκρινγκτον Στάνλεϊ – Πόρτσμουθ (Αναβ.)

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Μπρίστολ Ρόβερς (17/1)