Ρέντναπ: «Πίστεψα πως υπήρχε οφσάιντ»
Περιπετειώδης ήταν ο τρόπος με τον οποίο ολοκλήρωσε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 η Τότεναμ στο «Craven Cottage» κόντρα στη Φούλαμ και ο Χάρι Ρέντναπ βλέποντας τον επόπτη να σηκώνει το σημαιάκι του στο γκολ του Χάντλστοουν, φοβήθηκε πως η ομάδα του δεν θα κατάφερνε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Το δεύτερο τέρμα κατακυρώθηκε υπέρ των «σπιρουνιών» εντέλει, αν και αρχικά υπήρξε υποψία οφσάιντ λόγω της παρουσίας του Ουίλιαμ Γκαλάς μπροστά από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάικ Ντιν, συμβουλεύτηκε τον βοηθό του και το γκολ του Χάντλστοουν πέρασε από… χίλια κύματα μέχρι να προστεθεί στον πίνακα του σκορ.
«Ο Τομ έκανε ένα καταπληκτικό σουτ, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας. Στην αρχή θεώρησα πως ήταν ένα εκπληκτικό γκολ, αλλά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του και πίστεψα πως υπήρχε οφσάιντ, το οποίο όμως δεν είχε δοθεί. Εξεπλάγην που ο διαιτητής ζήτησε την συμβουλή του επόπτη και μας έδωσε το γκολ. Είναι πολύ καλός διαιτητής και νομίζω ότι απλά πήγε να ακούσει την εκδοχή του πλάγιου. Προσωπικά, έχω μπερδευτεί με τη συγκεκριμένη φάση» τόνισε ο Ρέντναπ.






















