Δυσαρεστημένοι με την εικόνα της Γιουνάτεντ στην Adidas!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Adidas δεν χαρίστηκε στον Λουίς φαν Χάαλ και την ομάδα του, αναφέροντας δημοσίως πως ναι μεν υπάρχει ικανοποίηση για τις υψηλές πωλήσεις των εμφανίσεων, αλλά τα συναισθήματα είναι εντελώς διαφορετικά για αυτές μέσα στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων!



Δυσαρεστημένοι με την εικόνα της Γιουνάτεντ στην Adidas!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να βρει την πρώτη της νίκη έπειτα από οκτώ ανεπιτυχή αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις, με ενεργητικό πέντε τερμάτων, επικρατώντας της Σουόνσι με σκορ 2-1, αλλά αυτό προφανώς και δεν άλλαξε την αντιμετώπιση του κόσμου προς τον προπονητή της ομάδας.

Προς έκπληξη όλων, δηλώσεις που ταιριάζουν με όσα πιστεύει η πλειοψηφία των οπαδών για την εικόνα έκανε και ο Χέρμπερτ Χέινερ!

«Οι δουλειές με την Γιουνάιτεντ πάνε καλά. Πουλάμε περισσότερο απ' ό,τι περιμέναμε. Είμαστε ικανοποιημένοι, ακόμη κι αν ο τρέχων τρόπος παιχνιδιού της ομάδας δεν είναι ακριβώς αυτός που θέλουμε να βλέπουμε» ανέφερε και οι κακές γλώσσες δεν άργησαν να μιλούν για πιέσεις προς τους διοικούντες των «κόκκινων διαβόλων»...