Πρέπει να πληρώσουν για παίξει

Οι οικονομικοί λόγοι και οι ειδικοί όροι στο πρώτο συμβόλαιο του παίκτη, ανάγκασαν τον προπονητή της Μίντλεσμπρο, Γκόρντον Στράχαν να μην χρησιμοποιήσει τον Γκάρι Ο’Νίλ στο παιχνίδι με την Πλίμουθ.



Πρέπει να πληρώσουν για παίξει

Οι ιθύνοντες την ομάδα αποφάσισαν να μην αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής στην νίκη επί της Πλίμουθ τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα (2-0). Ο λόγος είναι ότι στο συμβόλαιο του 27χρονου μέσου, υπάρχει η ρήτρα της καταβολής ενός εκατομμυρίου λιρών, στην πρώην ομάδα του, Πόρτσμουθ, όταν ο Ο’Νίλ συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο και ενώ ο ίδιος έχει ήδη αγωνιστεί σε 99 αναμετρήσεις. «Εγώ κοιτάω το ποδοσφαιρικό κομμάτι, ενώ άλλοι το οικονομικό» είπε ο Στράχαν με αφορμή το γεγονός. Πληροφορίες από την Αγγλία κάνουν λόγο για προσπάθεια της Μπόρο να διαπραγματευτεί τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου με τους ανθρώπους των «πομπέις» που διανύουν περίοδο οικονομικής δυσχέρειας, με τον σύλλογο να έχει εισέλθει σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης.

Ο Γκάρι Ο’Νίλ αγωνίζεται στην Μίντλεσμπρο από το καλοκαίρι του 2007, ενώ τον περασμένο Δεκέμβρη επέκτεινε την συνεργασία του με την ομάδα μέχρι το 2012.