Τέρι: «Εμείς προκαλέσαμε τις αντιδράσεις του κόσμου»

Ξανά, ο Τζον Τέρι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του όσον αφορά την κατάσταση στην Τσέλσι και τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς προς τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Έκανε λόγο για ανάγκη να κερδίσουν ξανά τον κόσμο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και φυσικά να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια για νίκες και βελτίωση της βαθμολογικής θέσης...  



Τέρι: «Εμείς προκαλέσαμε τις αντιδράσεις του κόσμου»

Τα λόγια του αρχηγού μετά το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ και τη νίκη (3-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ»:

«Υπήρχε μεγάλη πίεση πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ήταν αποτέλεσμα των δικών μας πράξεων και εμφανίσεων. Εμείς την προκαλέσαμε αυτή την πίεση από τον κόσμο. Είχα πει και πριν από το ματς ότι έπρεπε να σταθούμε στο ύψος μας και όλοι ήταν εξαιρετικοί. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε περάσει πολλά δύσκολα τα τελευταία 10 χρόνια και ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει αντέξει και μας έχει στηρίξει οπότε πρέπει να του ξαναδώσουμε λόγους να είναι δίπλα μας, μέσα από τις εμφανίσεις που πρέπει να κάνουμε στα επόμενα ματς.

Δεν είμαστε ομάδα για να βρισκόμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία και βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση γιατί δεν έχουμε παίξει όπως θα έπρεπε και όπως θα μπορούσαμε. Το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάζουμε πως θα ανταποκριθούμε στα επόμενα ματς για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Η Τσέλσι είναι μεγάλη ομάδα...».