Football League (preview)

Όλο το «Νησί» περιστρέφεται γύρω από την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο ποιος μπορεί να αγνοήσει τις «μάχες» που γίνονται στις «μικρές» επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου;



Football League (preview)

Τσάμπιονσιπ:

Δικαιολογημένα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Τσάμπιονσιπ και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Μίντλεσμπρο και τη Μπράιτον. Αμφότερες έχουν από 43 βαθμούς και προφανώς θα ψάξουν τη νίκη που θα τους δώσει έναν «αέρα» τριών βαθμών. Σε απόσταση «αναπνοής» (41 β.), οι Ντέρμπι Κάουντι και οι Χαλ. Η μεν πρώτη φιλοξενείται από την Ίπσουιτς, την ώρα που οι «τίγρεις» δοκιμάζονται στην έδρα της Ρόδεραμ. Στους 35 βαθμούς βρίσκεται η Μπέρνλι που υποδέχεται την Τσάρλτον, ενώ η Ίπσουιτς, για να διατηρηθεί στην 6η θέση (34 β.), θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στην Ντέρμπι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Μπέρμιγχαμ – Κάρντιφ 1-0

Μπράιτον – Μίντλεσμπρο

Μπρίστολ Σίτι – ΚΠΡ

Ρόδεραμ – Χαλ

Μπέρνλι – Τσάρλτον

Ιπσουιτς – Ντέρμπι Κάουντι

Μπρέντφορντ – Χάντερσφιλντ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μίλτον Κέινς Ντονς

Μπόλτον – Φούλαμ

20/12

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Γουλβς

Λιντς – Πρέστον

Ρέντινγκ – Μπλάκμπερν

League 1:

Έχοντας «χτίσει» διαφορά πέντε βαθμών από τους διώκτες της, η Μπέρτον Άλμπιον υποδέχεται στο «σπίτι» της την Ντόνκαστερ με στόχο φυσικά τη νίκη που θα την διατηρήσει σε απόσταση... ασφαλείας από τους υπόλοιπους. Πίσω της οι Κόβεντρι και Γουόλσολ με 39 βαθμούς, οι οποίοιες αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τις Όλνταμ Αθλέτικ και Πορτ Βέιλ. Στην 4η θέση είναι πλασαρισμένη η Τζίλιγχαμ που φιλοξενείται από τη Μίλγουολ, ενώ την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν οι Πίτερμπρο και Γουίγκαν (34 β. Αμφότερες), που δοκιμάζονται κόντρα σε Μπλάκπουλ και Μπάρνσλεϊ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάουθεντ – Μπέρι 4-1

Μπάρνσλεϊ – Γουίγκαν

Μπλάκπουλ – Πίτερμπρο

Μπέρτον Αλμπιον – Ντονκάστερ

Τσέστερφιλντ – Μπράντφορντ

Κόβεντρι – Ολνταμ Αθλέτικ

Κρου – Φλίτγουντ Τάουν

Μίλγουολ – Τζίλιγχαμ

Ρότσντεϊλ – Κόλτσεστερ

Σκάνθορπ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σριούσμπερι – Σουίντον

Γουόλσολ – Πορτ Βέιλ

League 2:

Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών για την πρωτοπόρο Νορθάμπτον (43 β.) στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Πόρτσμουθ, καθώς μόλις δύο βαθμούς πίσω της βρίσκεται η Όξφορντ Γιουνάιτεντ που αντιμετωπίζει μακριά από το «σπίτι» της την Γουίκομ. Στους 40 βαθμούς και την 3η θέση η Πλίμουθ που δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην Χάρτλπουλ. Από κοντά και η Πόρτσμουθ (37 β.) που φιλοξενείται από τη Νορθάμπτον. Στους 35 βαθμούς, η Άκρινγκτον Στάνλεϊ αγωνίζεται εκτός κόντρα στη Στίβενεϊτζ, ενώ η Καρλάιλ, με έναν βαθμό λιγότερο (34), υποδέχεται την Νοτς Κάουντι. Την πρώτη επτάδα κλείνει η Μάνσφιλντ που έχει εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στην Καρλάιλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Νορθάμπτον – Πόρτσμουθ

Στίβενεϊτζ – Ακρινγκτον Στάνλεϊ

Γουίκομ – Οξφορντ Γιουνάιτεντ

Μπαρνέτ – Κρόουλι

Γιορκ – Μόρκαμ

Κέμπριτζ – Μάνσφιλντ

Καρλάιλ – Νοτς Κάουντι

Ντάγκεναμ – Μπρίστολ Ρόβερς

Εξετερ – Λούτον

Χάρτλπουλ – Πλίμουθ

Λέιτον Όριεντ – Γέοβιλ

Νιούπορτ Κάουντι – Γουίμπλεντον