Κόουλμαν: «Δεν θέλαμε την Αγγλία... »

Ο τρόπος με τον οποίο η εθνική ομάδα της Αγγλίας πήρε την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016 έκανε τον Κρις Κόουλμαν να παραδεχθεί πως οι Ουαλοί δεν ήθελαν να βρεθούν απέναντι στα «τρία λιοντάρια», αλλά η κληρωτίδα είχε άλλη άποψη...  



Κόουλμαν: «Δεν θέλαμε την Αγγλία... »

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ουαλών που είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ στην επίτευξη του στόχου της παρουσίας στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι του 2016, είχε να πει για την κλήρωση που έβγαλε βρετανικό «εμφύλιο»:

«Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τους Άγγλους. Τολμώ να πω ότι πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες, όμως η Αγγλία με αυτό που έκανε στα προκριματικά και το 10 στα 10 έδειξε τις δυνατότητές της και την ποιότητά της. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλαμε να πέσουμε μαζί τους, αλλά τώρα κληρωθήκαμε και ανυπομονούμε για ένα πολύ δυνατό και ωραίο ματς.

Ο Ρόι Χότζον ξέρει από τέτοιες καταστάσεις και γνωρίζει καλά ότι σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, αυτό που μετράει είναι η μέρα στην οποία θα βρεθεί η κάθε ομάδα στα 90 λεπτά του κάθε αγώνα. Η Σλοβακία είχε ορισμένα καλά αποτελέσματα και η Ρωσία είναι Ρωσία. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αξίζουμε να βρισκόμαστε στο Euro και ο όμιλός μας έχει πολύ ισχυρό ανταγωνισμό».