Χότζον: «Σεβόμαστε την Ουαλία»

Χαρούμενος που η Αγγλία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ουαλία στη φάση των ομίλων του Euro 2016, δήλωσε ο Ρόι Χότζον, ο οποίος τόνισε πως τρέφει μεγάλο σεβασμό τόσο για το συγκρότημα του Κρις Κόλμαν, όσο και για τις δύο άλλες ομάδες του γκρουπ, Ρωσία και Σλοβακία. Ειδική αναφορά σε Μπέιλ, Ράμσεϊ και Γουίλιαμς έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνιός των «τριών λιονταριών».



Χότζον: «Σεβόμαστε την Ουαλία»

Αναλυτικά η δήλωση του Ρόι Χότζον για το «ραντεβού» Αγγλίας-Ουαλίας:

«Αισθάνομαι πολύ καλά με αυτό… Είναι μια καλή ευκαιρία να αντιμετωπίσεις μία τόσο κοντινή μας χώρα. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που η Ουαλία τα πήγε τόσο καλά και όποια ομάδα και να ερχόταν από το τέταρτο γκρουπ θα ήταν το ίδιο δύσκολη.

Ξέρουμε καλά τους Ουαλούς ποδοσφαιριστές, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς αγωνίζονται στην Αγγλία. Αλλά αυτό που ξέρουμε καλύτερα είναι πως πρόκειται για μια καλά οργανωμένη ομάδα. Έχουν στη διάθεσή τους τρεις παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως είναι οι Μπέιλ, Ράμσεϊ και Γουίλιαμς. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την Ουαλία. Με τον Κρίς Κόλμαν είμαστε φίλοι και ότι και να συμβεί θα παραμείνουμε φίλοι.

Ρωσία και Σλοβακία έχουν ενδιαφέρον. Δεν τους έχω αντιμετωπίσει ποτέ και αυτό είναι λίγο περίεργο από τη στιγμή που δίνουμε τόσα παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες. Θα είναι δύο νέοι αντίπαλοι στην πορεία μου και τους σεβόμαστε και αυτούς απόλυτα».