Μουρίνιο: «¶ξια στην κορυφή η Λέστερ»

Σε απόλυτο βαθμό φάνηκε να γνωρίζει ο Ζοσέ Μουρίνιο πόσο επικίνδυνο είναι για την Τσέλσι το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με τη Λέστερ. Ο «special one» αποθέωσε τον Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά τον οποίο βρέθηκε στον πάγκο των «μπλε» το 2004 και χαρακτήρισε άξιες τις «αλεπούδες» για την παρουσία τους στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.  



Μουρίνιο: «¶ξια στην κορυφή η Λέστερ»

«Ξέρω ότι χρειαζόμαστε ακόμα αρκετά αποτελέσματα για να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Ξέρω ότι σαν σύνολο αλλά και σαν μονάδες, οι ποδοσφαιριστές μου είχαν ματς που δεν ήταν καθόλου καλοί, αλλά η εμφάνισή τους απέναντι στην Πόρτο σε ένα ματς με τέτοια πίεση, ήταν ίσως σημάδι της βελτίωσης. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να μιλάμε για στόχο τερματισμού στην πρώτη τετράδα, αλλά όχι για κάτι παραπάνω» είπε αρχικά ο Μουρίνιο για την ομάδα του και πρόσθεσε για τη στήριξη που απολαμβάνει από τον κόσμο: 

«Πραγματικά, κάθε φορά που ακούω να φωνάζουν τ' όνομά μου ντρέπομαι γιατί δεν ξέρω πως ν' αντιδράσω και να τους το ανταποδώσω...».

Για τη Λέστερ, στην έδρα της οποίας δοκιμάζεται η Τσέλσι το βράδυ της Δευτέρας στη 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και την ανάδειξη του Κλαούντιο Ρανιέρι σε προπονητή του μήνα Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος είπε: 

«Το άξιζε και αξίζει πολλά τέτοια βραβεία... Μάλιστα, αν υπήρχε διάκριση για τον καλύτερο προπονητή του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, τότε το αξίζει πέρα ως πέρα και όλοι οι υπόλοιποι προπονητές είμαστε μίλια μακριά από εκείνον και τα όσα έχει κάνει η Λέστερ. Θεωρώ ότι όντως είναι διεκδικήτρια του τίτλου και πως η θέση στην οποία βρίσκεται τώρα, δηλαδή η κορυφή, είναι απολύτως φυσιολογική βάσει των όσων έχει κάνει στα παιχνίδια της».