Football League (preview)

Το Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ «κλέβει» την παράσταση στο «Νησί», ωστόσο και οι μικρές επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας έχουν εξίσου «δυνατά» παιχνίδια, που αναμένεται να προσφέρουν γκολ και θέαμα.



Football League (preview)

Τσάμπιονσιπ:

Χαλ και Μπράιτον πάνε «χέρι-χέρι» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ και για να παραμείνουν εκεί θα πρέπει να ξεπεράσουν επιτυχώς τα εμπόδια των Μπρίστολ Σίτι (εκτός) και Μπέρνλι (4η) (εκτός). Έναν βαθμό πίσω τους (33 β.) βρίσκεται πλέον η Μίντλεσμπρο, μετά τη χθεσινή νίκη επί της ΚΠΡ στο «άνοιγμα» της αγωνιστικής. Την Κάρντιφ υποδέχεται η 5η της βαθμολογίας Ντέρμπι Κάουντι (30 β.), ενώ την τελευταία θέση της εξάδας καταλαμβάνει η Μπέρμιγχαμ που δοκιμάζεται εντός έδρας κόντρα σην Τσάρλτον

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Μίντλεσμπρο – ΚΠΡ 1-0

Μπρίστολ Σίτι – Χαλ

Πρέστον – Μπλάκμπερν

Μπέρμιγχαμ – Τσάρλτον

Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Ντέρμπι Κάουντι – Κάρντιφ

Μίλτον Κέινς Ντονς – Φούλαμ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Χάντερσφιλντ

Ιπσουιτς – Γουλβς

Λιντς – Ρόδεραμ

Ρέντινγκ – Μπόλτον

Μπέρνλι – Μπράιτον (22/11)

League One:

Μεγάλη είναι η «μάχη» και στο πρωτάθλημα της League One. Τζίλιγχαμ και Κόβεντρι μοιράζονται την 1η θέση, έχοντας από 34 βαθμούς και στη μεταξύ τους αναμέτρηση θα κριθεί να κάποια από τις δύο μπορεί να ξεφύγει. Δύο βαθμούς πίσω τους βρίσκονται οι Γουόλσολ και Μπέρτον Άλμπιον, με την μεν πρώτη να αντιμετωπίζει την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (8η, 25 β.) εντός και τη δεύτερη τη Μπέρι (6η, 27 β.) εκτός έδρας. Στην 5η θέση με 30 βαθμούς βρίσκεται η Γουίγκαν που υποδέχεται τη Σριούσμπερι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Μπέρι – Μπέρτον Άλμπιον

Κόβεντρι – Τζίλιγχαμ

Κρου – Πίτερμπρο

Ντονκάστερ – Ρότσντεϊλ

Φλίτγουντ Τάουν – Σουίντον

Μίλγουολ – Κόλτσεστερ

Ολνταμ Αθλέτικ – Μπάρνσλεϊ

Πορτ Βέιλ – Τσέστερφιλντ

Σκάνθορπ – Μπράντφορντ

Σάουθεντ – Μπλάκπουλ

Γουόλσολ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Γουίγκαν – Σριούσμπερι

League Two:

«Μαξιλαράκι» τουλάχιστον πέντε βαθμών από τους διώκτες της έχει η πρωτοπόρος της League Two, Πλίμουθ, η οποία για να το διατηρήσει θα πρέπει να πάρει την εντός έδρας νίκη επί της Έξετερ. Στους 33 βαθμούς βρίσκεται η Όξφορντ που θέλει να μείνει κοντά στην κορυφή με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντάγκεναμ. Στη 3η θέση, η Νορθάμπτον με 31 βαθμούς, καλείται να ξεπεράσει εκτός έδρας το εμπόδιο της Νοτς Κάουντι. Πόρτσμουθ και Άκρινγκτον Στάνλεϊ, έχοντας από 29 βαθμούς, αντιμετωπίζουν τις Καρλάιλ (εκτός) και Κέμπριτζ (εκτός). Τρεις βαθμούς λιγότερους έχουν οι Μάνσφιλντ και Λέιτον Όριεντ που αμφότερες εντός έδρας κοντράρονται με τις Χάρτλπουλ και Γιορκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Γουίμπλεντον – Γουίκομ

Μπαρνέτ – Μόρκαμ

Στίβενεϊτζ - Λούτον

Κέμπριτζ – Ακρινγκτον Στάνλεϊ

Καρλάιλ – Πόρτσμουθ

Κρόουλι – Μπρίστολ Ρόβερς

Ντάγκεναμ – Οξφορντ Γιουνάιτεντ

Λέιτον Οριεντ – Γιορκ

Μάνσφιλντ – Χάρτλπουλ

Νιούπορτ Κάουντι – Γέοβιλ

Νοτς Κάουντι – Νορθάμπτον

Πλίμουθ – Έξετερ