Ο'Νιλ: «Επιτυχία που σημαίνει πολλά»

Ο Μάρτιν Ο'Νιλ έκανε επιτέλους τ' όνειρό του πραγματικότητα για το ταξίδι στη Γαλλία που του είχε μείνει... απωθημένο και τα κατάφερε φέτος με την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας. «Σημαίνει πολλά για τους παίκτες μου και το ιρλανδικό έθνος» τόνισε μετά το 2-0 επί της Βοσνίας στο Δουβλίνο.  



Ο'Νιλ: «Επιτυχία που σημαίνει πολλά»

«Κάποτε ονειρευόμουν κι εγώ να πάω στη Γαλλία, αλλά δεν τα είχα καταφέρει στην καριέρα μου. Είναι ιδιαίτερη αυτή τη στιγμή! Είναι απίστευτα τρομερή στιγμή, το αισθάνθηκα αμέσως μόλις άκουσα το σφύριγμα του διαιτητή στη λήξη του αγώνα. Σημαίνει πάρα πολλά αυτή η πρόκριση, πρώτα απ' όλα για τους ποδοσφαιριστές μου κι έπειτα για το ιρλανδικό έθνος που γιορτάζει γι' αυτή την επιτυχία της εθνικής ομάδας». 

 

Από την πλευρά του, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του επαναληπτικού με τη Βοσνία, Τζόναθαν Γουόλτερς, είχε να πει: «Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι ήρωες γι' αυτό που καταφέραμε. Πετύχαμε, έστω κι αν ζοριστήκαμε αρκετά, όμως τέλος καλό, όλα καλά. Αυτές οι στιγμές δεν συμβαίνουν συχνά και πρέπει να τις απολαμβάνουμε και να τις ζούμε».