Τρομερή επαναφορά από τους Νέους!

Με τον Γουάτμορ να μπαίνει στο ματς 15 λεπτά πριν από το φινάλε και να κάνει... παπάδες κόντρα στους Ελβετούς στο «Amex Stadium», η εθνική ομάδα Νέων της Αγγλίας έκανε τρομερή επαναφορά στο παιχνίδι για να γυρίσει τούμπα το σκορ και να επικρατήσει 3-1 για τα προκριματικά του Euro U-21 2017 που θα διεξαχθεί στην Πολωνία.  



Τρομερή επαναφορά από τους Νέους!

Τα... νεαρά «λιοντάρια» βρίσκονται πλέον σε θέση οδηγού στο 9ο γκρουπ και μετέτρεψαν την απογοήτευση για την κακή εμφάνιση στο Σαράγεβο την περασμένη Παρασκευή, σε... ξέσπασμα εννέα λεπτών και τρομερή ανατροπή στο αποψινό ματς με τους Ελβετούς!

Παρά το προβάδισμα που είχε δώσει στους φιλοξενούμενους στο «Amex Stadium», ο Ταράσα, όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Ντάνκαν Γουάτμορ της Σάντερλαντ, όλα ήρθαν... τούμπα.

Αρχικά κέρδισε το πέναλτι για να εκτελέσει εύστοχα και να ισοφαρίσει ο Γουόρντ – Πρόους στο 82', στο 85' σκόραρε με μακρινό σουτ που κόντραρε για το 2-1 και στις καθυστερήσεις έφτιαξε το γκολ του Άκπομ για το τελικό 3-1, στο τέταρτο παιχνίδι των Άγγλων στην προκριματική φάση του Euro U-21 2017. 

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου μετά από 4 αγωνιστικές:

1.Αγγλία 10

2.Νορβηγία 7

3.Ελβετία 7

4.Καζακστάν 3

5.Βοσνία 1