Έτσι θα παίξουν στο «Match for the children» (pics)

Το «Ολντ Τράφορντ» έχει φορέσει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί θρύλους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου για την οικονομική ενίσχυση της Unicef. Απόντες οι Ζινεντίν Ζιντάν και Πατρίκ Βιεϊρά, κατά πάσα πιθανότητα λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι. Δείτε τις δύο ομάδες αλλά και φωτογραφίες από την άφιξη των πρωταγωνιστών στο γήπεδο.



Έτσι θα παίξουν στο «Match for the children» (pics)

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση για το ματς σε συνδυασμό με την τρομοκρατική επίθεση στην γαλλική πρωτεύουσα, τα σημαντικότερα σημεία της οποίας αναφέρουν:

Τα συλλυπητήρια σε όσους έχασαν κάποιον δικό τους και γενικά στον κόσμο του Παρισιού, αυξημένα μέτρα προστασίας για την φιλική αναμέτρηση, καθώς επίσης προληπτικά μέτρα προς όσους παρακολουθήσουν από κοντά το ματς. Συγκεκριμένα, όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι, ο σύλλογος ζήτησε από τον φιλάθλους να μην φέρουν μαζί τους τσάντες εκτός κι αν είναι πολύ απαραίτητο, προειδοποιώντας τους πως κάθε μία θα ελεγχθεί ξεχωριστά.

Οι συνθέσεις:

Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Τζέιμς, Κάραγκερ, Τέρι, Κάμπελ, Φ. Νέβιλ, Μπέκαμ, Μπατ, Φλέτσερ, Γκιγκς, Σκόουλς, Κράουτς

Αλλαγές: Σίμαν, Κόουλ, Σινκλέρ, ΜακΆλιστερ, Σμιθ, Όουεν

Μεικτή κόσμου (Κάρλο Αντσελότι): Φαν ντερ Σαρ, Καφού, Κόουτο, Σιλβέστρ, Φίγκο, Ζέεντορφ, Πιρές, Παρκ, Ροναλντίνιο, Κλάιφερτ, Σόλσκιερ

Στον πάγκο: Φαν ντερ Γκάου, Ιέρο, Ντόνοβαν, Γιορκ

 

 

Prontos para o jogo @luis__figo #aDayInTheLife

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinhooficial) στις