Κανονικά το φιλικό του Μπέκαμ για την ενίσχυση της Unicef

Παρά τα όσα έγιναν στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής (13/11) το φιλικό του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο «Ολντ Τράφορντ» για την οικονομική ενίσχυση της Unicef, θα διεξαχθεί κανονικά.



Κανονικά το φιλικό του Μπέκαμ για την ενίσχυση της Unicef

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στην γαλλική πρωτεύουσα, στην οποία ο ένας από τους θρύλους του αγγλικού ποδοσφαίρου κρέμασε τα παπούτσια του αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως είναι απολύτως λογικό ο αθλητισμός πάει πίσω.

Φήμες θέλουν την UEFA να σκέφτεται να αλλάξει την χώρα διεξαγωγής του Euro 2016 ενώ τα πρωταθλήματα ράγκμπι εκεί αναβλήθηκαν με απόφαση της τελευταίας στιγμής, ωστόσο ο «Μπεκς» και τα υπόλοιπα αστέρια του Βρετανικού, Ιρλανδικού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα δώσουν κανονικά το «παρών».

Άλλωστε είναι για πολύ καλό σκοπό! Η σέντρα για το «Match for the children» είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Φυσικά ο Μπέκαμ δεν ξέχασε τα χθεσινοβραδινά συμβάντα, γράφοντας στο Instagram: «Όπως ανατέλλει ο ήλιος σε αυτήν την όμορφη πόλη θυμόμαστε τους ανθρώπους που πέθαναν και τις οικογένειες που έχασαν κάποιον αγαπημένο τους. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας».