Σκέφτονται την αλλαγή έδρας του Euro 2016!

Μετά την τρομοκρατική επίθεση το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι, οι ιθύνοντες της UEFA εξετάζουν ήδη το ενδεχόμενο αλλαγής της χώρας που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το ερχόμενο καλοκαίρι!



Σκέφτονται την αλλαγή έδρας του Euro 2016!

Μόνο απίθανη δεν μπορεί να θεωρηθεί η αλλαγή έδρας του Euro 2016, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν στο Παρίσι, με απολογισμό 128 νεκρούς.

Ανάμεσα στους «στόχους» των Ισλαμιστών βρέθηκε και το «Σταντ Ντε Φρανς», το οποίο εκείνη την ώρα φιλοξενούσε την φιλική αναμέτρηση της εθνικής Γαλλίας κόντρα στη Γερμανία.

Το συγκεκριμένο γεγονός σαφέστατα και έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις τάξεις της UEFA, λίγους μόνο μήνες πριν τη διεξαγωγή του Euro 2016 στη Γαλλία.

Δεδομένα λοιπόν υπάρχει σαν σκέψη η αλλαγή της χώρας που θα φιλοξενήσει την εν λόγω διοργάνωση, κάτι που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο με τις δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ.

«Λαμβάνονται πολλές προφυλάξεις, αλλά όπως μπορείτε να διαπιστώσετε οι τρομοκράτες μπορούν να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή. Για το Euro υπήρχε μία ανησυχία, η οποία από σήμερα (Παρασκευή) είναι προφανώς ακόμα μεγαλύτερη», επεσήμανε.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη κορυφής για τα μέτρα ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τη Γαλλία να καλείται να πείσει τους ανθρώπους της UEFA για το αν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια όλων.