Στέρλινγκ: «Θέλουμε να λάμψει η Αγγλία»

Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία θα δουλέψει η ... νέα γενιά της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ενόψει του Euro 2016, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να στέκεται στις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών και του νέου «αίματος» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.  



Στέρλινγκ: «Θέλουμε να λάμψει η Αγγλία»

Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, μίλησε σήμερα ενώπιων των εκπροσώπων του Τύπου έχοντας συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ρόι Χότζον για τα προσεχή φιλικά παιχνίδια με τις Ισπανία (13/11) και Γαλλία (17/11) και είπε:

«Ήταν ένας καλό χρόνος για την εθνική μας ομάδα. Είχαμε νέους παίκτες που τα πήγαν αρκετά καλά όταν κλήθηκαν να προσφέρουν. Υπάρχει ενθουσιασμός για τη συνέχεια... Είμαι κι εγώ νεαρός και μπορεί να σας μιλάω σαν... έμπειρος και μεγάλος, αλλά ανήκω κι εγώ στη νέα γενιά ηλικιακά και θέλουμε όλοι οι νεαροί να βοηθήσουμε την εθνική ομάδα να λάμψει και να προχωρήσουμε στο Euro όσο περισσότερο γίνεται.

Εγώ προσωπικά είμαι από τα 17 μου στην εθνική ομάδα των Ανδρών, έχω μάθει αρκετά πράγματα τόσα χρόνια, ήμουν στο Ρίο και συνεχίζω να μαθαίνω, όπως και όλοι μας. Κάναμε εξαιρετική πορεία στα προκριματικά, όμως αυτό που θα μετρήσει θα είναι να δούμε τις δυνατότητές μας απέναντι στις καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης το επόμενο καλοκαίρι. Μακάρι να δείξουμε όσα θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε».