Καλύτερα με Γουίλσιρ και χωρίς τίτλο
Είμαι φίλος της Αρσεναλ και διάβασα για έναν ακόμα τραυματισμό ποδοσφαιριστή μας. Αναρωτιέμαι πραγματικά τι γίνεται με αυτή την ομάδα και αν έχει πέσει κάποια κατάρα, που δεν μας αφήνει να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε.

Κάνω προσπάθειες να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που η Αρσεναλ έπαιξε με γεμάτο ρόστερ. Ποιά ήταν η τελευταία φορά που ο Βενγκέρ δεν άφησε κάποιον, εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.
Για να μην πάμε μακριά φέτος μόνο από την αρχή της σεζόν απουσιάζουν Ράμσεϊ, Μπέντνερ, ενώ από τις πρώτα κιόλας αγωνιστικές είδαμε τον Φαν Πέρσι, τον Φάμπρεγας, τον Βερμάλεν και τώρα τον Σανιά να βγαίνουν νοκ άουτ. Οι μισοί επιστρέφουν και τραυματίζονται ξανά για ένα μήνα και οι άλλοι μισοί είναι μεταξύ εξέδρας και πάγκου.
Υπάρχουν σίγουρα ερωτηματικά για αυτούς τους συχνούς τραυματισμούς, αλλά δεν είμαι κανένας ειδήμονας για να σχολιάσω. Μπορώ όμως να κάνω μια πολύ απλή ερώτηση. Θα άντεχε κάποια άλλη ομάδα της Αγγλίας να κάνει πρωταθλητισμό με τόσα προβλήματα.
Φανταστείτε μια Γιουνάιτεντ, χωρίς Σκόουλς, Νάνι, Φέρντιναντ, Ρούνεϊ, την Τσέλσι χωρίς Τέρι, Ντρογκμπά, Λάμπαρντ και Ασλεϊ Κόουλ ή τη Λίβερπουλ χωρίς Κάραγκερ, Τζέραρντ, Τόρες, Κάουτ.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου πραγματικά για την αξιόλογη πορεία που κάνει, για το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίζει είτε με τον Φάμπρεγας είτε με τον Γουίλσιρ. Το θέαμα της ομάδας μας εξάλλου για όσους αγαπάμε το ποδόσφαιρο, δεν συγκρίνεται με κανέναν τίτλο.






















