«Του χρόνου στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο»!

Γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για επιθυμία της οικογένειας Γκλέιζερ να δει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ζοσέ Μουρίνιο από την επόμενη αγωνιστική περίοδο!  



«Του χρόνου στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο»!

Πιο συγκεκριμένα, το γαλλικό «10Sport», δημοσιεύει το σενάριο περί αντικατάστασης του Ολλανδού με τον Πορτογάλο στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», τονίζοντας πως οι Γκλέιζερ δεν έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Φαν Χάαλ και τη διαχείριση της ομάδας.

Αν και ο Μουρίνιο έχει ξεκαθαρίσει πως για εκείνον υπήρχε μόνο η Τσέλσι από τη στιγμή που είχε πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Αγγλία παρά τα όσα είχαν ειπωθεί μεταξύ αυτού και του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, το δημοσίευμα βασίζεται σ' εκείνη την κουβέντα που είχαν κάνει οι δυο τους έπειτα από την τελευταία συνάντησή τους στο γήπεδο σε αναμετρήσεις ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Γιουνάιτεντ, το 2013.

Για την περίπτωση του «special one» ενδεχομένως και να υπάρξει θέμα αποχώρησής του από τους «μπλε» του Λονδίνου αν το κρίνει αναγκαίο ο Αμπράμοβιτς και αποφασίσει την αλλαγή. Ωστόσο, προφανώς και προκαλεί περιέργεια το γεγονός πως γίνεται λόγος για μη ικανοποίηση των αφεντικών της ομάδας του Μάντσεστερ από τον Φαν Χάαλ, τη στιγμή που βρίσκεται μέσα στην πρώτη τετράδα...