Ρουμπίν Καζάν – Λίβερπουλ (preview)

Μπορεί να πέτυχε την πρώτη του νίκη επί ηγεσίας του στη Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί πλέον και τους πρώτους του τρεις βαθμούς στην Ευρώπη, επιδιώκοντας κάτι τέτοιο στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν.



Ρουμπίν Καζάν – Λίβερπουλ (preview)

4023,36. Τόσα είναι περίπου τα χιλιόμετρα που έκανε η Λίβερπουλ για να φτάσει στη Ρωσία στο πλαίσιο του σημερινού της αγώνα κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν στο «Καζάν Αρίνα».

Τουλάχιστον ευελπιστεί το ταξίδι που έκανε να «πιάσει τόπο» και ο δρόμος της επιστροφής να είναι πιο... γλυκός, έχοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές της.

Η Ρουμπίν βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου έχοντας μόλις δύο βαθμούς, ωστόσο στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής, έδειξε ότι αποτελεί «σκληρό καρύδι» και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία μέσα στο «Άνφιλντ».

Σήμερα, θα έχει την στήριξη του κόσμου στο ολοκαίνουριο γήπεδό της, την ώρα που επιθυμεί να διατηρήσει το αήττητο που έχει εντός έδρας στην Ευρώπη με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Λίβερπουλ θα επιδιώξει την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων της φετινής σεζόν.

Στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς ως προπονητής του συλλόγου, ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε μονάχα τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Ρουμπίν και πλέον θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του νίκη.

Οι «κόκκινοι» προέρχονται από τον θρίαμβο επί της Τσέλσι με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αποτέλεσμα που έδωσε «άλλον αέρα» στις τάξεις της ομάδας.

Αγωνιστικά νέα:

Ρουμπίν Καζάν:

Απών από την αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ θα είναι ο Κούζμιν, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Ανφιλντ».

Δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα η ρωσική ομάδα.

Λίβερπουλ:

Πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Κριστιάν Μπεντέκε στο βασικό σχήμα της Λίβερπουλ μετά τα λεπτά που πήρε ως αλλαγή στο ματς με την Τσέλσι.

Στους πρώτους «11» είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και ο Φιρμίνο, παίρνοντας τη θέση του Άνταμ Λαλάνα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρουμπίν Καζάν:

Ριζίκοφ – Κοτούνιο, Κβερκβέλια, Καμπολόφ, Ναμπιούλιν – Κάρλος Εντουάρντο, Οζντόεφ, Καραντενίζ, Γκεόργκιεφ – Ντέβιτς, Κανουνίκοφ

Λίβερπουλ:

Μινιολέ – Κλάιν, Σκρτέλ, Λόβρεν, Μορένο – Άλεν, Τσαν, Μίλνερ – Φιρμίνο, Κουτίνιο – Μπεντέκε