Η Adidas βλέπει παραμονή των Τόρες, Τζέραρντ

Η Adidas ως χορηγός της Λίβερπουλ δε θέλει να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν τα δύο μεγάλα αστέρια της ομάδας και για αυτό είναι πεπεισμένοι ότι τελικά ο Φερνάντο Τόρες και ο Στίβεν Τζέραρντ θα παραμείνουν στην ομάδα.



Η Adidas βλέπει παραμονή των Τόρες, Τζέραρντ

Η γερμανική εταιρία κολοσσός στο χώρο του αθλητισμού έχει γνωστοποιήσει στη Λίβερπουλ ότι θα ήθελε να αρχίσουν συζητήσεις για να επεκτείνουν τη δική τους συνεργασία κάτι που θα επιθυμούσαν πολύ και οι «κόκκινοι», αφού εκτιμούν πως η Adidas μέσω του εξειδικευμένου τμήματος μάρκετινγκ, κρατάει την ομάδα στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Παράλληλα μέσω αυτής της συμφωνίας θα έχουν σημαντικά έσοδα, αυξημένα σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που μοιάζει με σανίδα σωτηρίας για τη διοίκηση του συλλόγου που αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα στην παρούσα φάση.

Η δυναμική ωστόσο της ομάδας για μια συμφωνία με ευνοϊκούς όρους θα εξαρτηθεί κατά πολύ από την ποιότητα του ρόστερ και η φυγή των Τόρες και Τζέραρντ δε θα άρεσε καθόλου στην Adidas, κάτι που δείχνει να έχει γίνει κατανοητό από όλες τις πλευρές.