Football League (Preview)

Σε πλήρη αγωνιστική δράση βρίσκονται για ακόμα μία εβδομάδα οι «μικρές» κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος. Το «πανόραμα» της Football League στο england365.gr.



Football League (Preview)

Τσάμπιονσιπ:

Στην έδρα της Ρέντινγκ φιλοξενείται η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ, Μπράιτον (29 β.). Από κοντά, με διαφορά τεσσάρων βαθμών (25 β.), οι Χαλ και Μπέρνλι, κοντράρονται αντίστοιχα με τις ΜΚ Ντονς (εκτός) και Χάντερσφιλντ (εντός). Στους 24 βαθμούς βρίσκονται οι Μίντλεσμπο, Ντέρμπι Κάουντι και Μπέρμπιχαμ, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις Τσάρλτον, Ρόδεραμ και Γουλβς αντίστοιχα, όλες εντός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Λιντς – Μπλάκμπερν 0-2

Μπρέντφορντ – ΚΠΡ 1-0

Μπέρμιγχαμ – Γουλβς

Ιπσουιτς – Κάρντιφ

Μίλτον Κέινς Ντονς – Χαλ

Ρέντινγκ – Μπράιτον

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Μίντλεσμπρο – Τσάρλτον

Μπρίστολ Σίτι – Φούλαμ

Μπέρνλι – Χάντερσφιλντ

Ντέρμπι Κάουντι – Ρόδεραμ

Πρέστον – Μπόλτον

League One:

Το εμπόδιο της Γουόλσολ εκτός έδρας θα πρέπει να ξεπεράσει η Τζίλιγχαμ, αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της League 1. Μόλις δύο βαθμούς πίσω της βρίσκονται οι Γουόλσολ και Μπέρτον Άλμπιον, που ευελπιστούν σε δική της «γκέλα» και δική τους επιτυχία στα ματς κόντρα σε Τζίλιγχαμ (εντός) και Όλνταμ (εκτός) αντίστοιχα. Στην 4η θέση με 25 βαθμούς βρίσκεται η Κόβεντρι που φιλοξενεί την Πίτερμπρο, ενώ Γουίγκαν και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχοντας από 24 βαθμούς, κοντράρονται με τις Σουίντον (εντός) και Κρου (εκτός).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Σάουθεντ – Ρότσντεϊλ

Γουόλσολ – Τζίλιγχαμ

Γουίγκαν – Σουίντον

Μπέρι – Μπλάκπουλ

Πορτ Βέιλ – Σριούσμπερι

Κόβεντρι – Πίτερμπρο

Κρου - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ντονκάστερ – Κόλτσεστερ

Φλίτγουντ Τάουν – Τσέστερφιλντ

Μίλγουολ – Μπράντφορντ

Όλνταμ Αθλέτικ – Μπέρτον Άλμπιον

Σκάνθορπ – Μπάρνσλεϊ

League Two:

Έχοντας διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες της, η πρωτοπόρος Πλίμουθ (32 β.) ευελπιστεί να διατηρήσει την απόσταση που έχει, παίρνοντας την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Μόρκαμ. Η Πόρτσμουθ (28 β.) από την άλλη, «προσεύχεται» για το αντίθετο και παράλληλα τη δική της νίκη επί της Νοτς Κάουντι μακριά από το «σπίτι» της. Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Νορθάμπτον, έχοντας από 27 βαθμούς, φιλοξενούνται αντίστοιχα από τις Στίβενεϊτζ και Νιούπορτ Κάουντι. Έναν βαθμό λιγότερο έχουν οι Μάνσφιλντ και Λέιτον Όριεντ, με τη μεν πρώτη να υποδέχεται την Γουίκομ και τη δεύτερη να δοκιμάζεται επίσης εντός έδρας, κόντρα στην Άκρνγκτον Στάνλεϊ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Κέμπριτζ – Μπρίστολ Ρόβερς 1-2

Κρόουλι – Γιορκ

Γουίμπλεντον – Χάρτλπουλ

Καρλάιλ – Γέοβιλ

Νοτς Κάουντι – Πόρτσμουθ

Μάνσφιλντ – Γουίκομ

Νιούπορτ Κάουντι – Νορθάμπτον

Πλίμουθ – Μόρκαμ

Στίβενεϊτζ – Οξφορντ Γιουνάιτεντ

Μπαρνέτ – Εξετερ

Λέιτον Οριεντ – Ακρινγκτον Στάνλεϊ

Ντάγκεναμ – Λούτον (1/11)