Ανέλαβε ο Τζόνσον
Δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα τελικά. Η Πίτερμπρο ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γκάρι Τζόνσον για τα επόμενα δυο χρόνια και ο 54χρονος θα αποτελέσει τον 4ο τεχνικό της φέτος


Η Μίντλεσμπρο δεν ήταν η μοναδική την οποία η Σαουθάμπτον επέλεξε να κατασκοπεύσει για να βοηθηθεί στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Και πάντοτε γύριζε... μπούμερανγκ στους «άγιους» ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούσαν ν' αποσπάσουν πληροφορίες για τους αντιπάλους τους!
Η Σαουθάμπτον ενημερώθηκε πως δεν θα είναι εκείνη τελικά που θα παίξει στον τελικό των Playoffs ανόδου προς την Πρέμιερ Λιγκ, αφού κρίθηκε ένοχη για το Spygate και η Μίντλεσμπρο παίρνει τη θέση της για το ματς με τη Χαλ στις 23 του μηνός στο «Γουέμπλεϊ»! Για αδικία μιλούν οι «άγιοι» που ετοιμάζουν ήδη την έφεσή τους!
Φουλ επίθεση από τη Μίντλεσμπρο και εξτρά πίεση στην EFL, προκειμένου να τιμωρηθεί η Σαουθάμπτον με αποκλεισμό από τον τελικό των Playoffs ανόδου προς την Πρέμιερ Λιγκ για την υπόθεση Spygate!
«Θρίλερ» στην Championship, δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη για Σαουθάμπτον και Μίντλεσμπρο, ενώ η Χαλ ενημερώνεται πως ο τελικός ενδέχεται να αλλάξει ακόμη και ημερομηνία!