Πρόβλημα με Λονγκ

Εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο έως τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο επιθετικός της Σαουθάμπτον, Σέιν Λονγκ. Αγωνία στην εθνική ομάδα της Ιρλανδίας ενόψει των πλέι οφ της προκριματικής φάσης του Euro 2016.



Πρόβλημα με Λονγκ

Ο 28χρονος Ιρλανδός φορ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Πολωνία την περασμένη Κυριακή (11/10) και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό.

«Ο μόνος τραυματίας που είχαμε από τα ματς των εθνικών ομάδων είναι ο Λονγκ. Επέστρεψε με πρόβλημα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός για 2-4 εβδομάδες. Είναι δυσάρεστο, αλλά αυτά τα έχει το ποδόσφαιρο…» ήταν τα λόγια του προπονητή των «αγίων», Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος ήταν αυτός που γνωστοποίησε την είδηση.

Εκτός από τη Σαουθάμπτον, τα νέα είναι δυσάρεστα και για την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, με τον Μάρτιν Ο' Νιλ να περιμένει πλέον με αγωνία να μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λονγκ στα διπλά ματς των πλέι οφ του Νοεμβρίου για την πρόκριση στο Euro 2016.