Η Κύπρος έστειλε στο Euro την Ουαλία!

Η Ουαλία θα βρίσκεται στην Γαλλία το 2016! Μπορεί η ομάδα του Κρις Κόλμαν να ηττήθηκε απέναντι στην Βοσνία (2-0), αλλά η νίκη της Κύπρου με σκορ 2-1 επί του Ισραήλ της χάρισε την πρόκριση στα τελικά του Euro αλλά και την πρώτη της συμμετοχή σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης μετά από το 1958 (57 ολόκληρα χρόνια)!



Η Κύπρος έστειλε στο Euro την Ουαλία!

Η καρδιά όλων πήγε στην κούλουρη όταν οι Βόσνιοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Τζούριτς στο 71' (2-0 ο Ιμπίσεβιτς στο 89'), αλλά τα καλά νέα ερχόντουσαν από το Ισραήλ, εκεί όπου η Κύπρος προηγούνταν 1-0.

Οι Ισραηλινοί ισοφάρισαν στο 76', αλλά το γκολ του Δημητρίου χάρισε το διπλό στην ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου και μαζί την πρόκριση στους Ουαλούς.

Αυτό που απομένει είναι να φανεί την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών εάν ο Κρις Κόλμαν και οι παίκτες του θα προηγηθούν ως πρώτοι ή ως δεύτεροι, με το Βέλγιο να έχει περάσει στην κορυφή με νίκη (4-1) επί της Ανδόρρας.

Τέλος, στην αυλαία οι Κύπριοι θα τα παίξουν όλα για όλα με την Βοσνία εντός έδρας για την πρόκριση στα μπαράζ, αρκεί το Βέλγιο να κερδίσει και το Ισραήλ.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Βέλγιο 20β.

2. Ουαλία 18β.

3. Βοσνία 14β.

4. Ισραήλ 13β.

5. Κύπρος 12β.

6. Ανδόρρα 0β.