Τέλος ο Ρότζερς!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ αποτελεί ο Μπρένταν Ρότζερς έπειτα από την 8η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ! «Ευκαιρία για... νέες επιτυχίες» αναφέρει στην ανακοίνωσή της για το «διαζύγιο» η Fenway Group Sports!



Τέλος ο Ρότζερς!

Το ντέρμπι με την Έβερτον στην 8η «στροφή» του φετινού πρωταθλήματος, όπως φαίνεται, ήταν και το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε ο Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας της με τον Βορειοϊρλανδό προπονητή έπειτα από τρία και... κάτι χρόνια.

Με την ομάδα στη 10η θέση της βαθμολογίας και με 12 βαθμούς, στο -6 από την κορυφή, ο Ρότζερς απομακρύνεται από την άκρη του πάγκου, με την ανακοίνωση του συλλόγου να τονίζει:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε ξανά επιτυχίες στο γήπεδο στο άμεσο μέλλον... Ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του επόμενου κόουτς και ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε καταλήξει στον διάδοχο». 

Ο Ρότζερς, μετά τη λήξη του ντέρμπι στο «Γκούντισον Παρκ» είχε υποστηρίξει ότι δεν αισθάνεται πίεση παρά τα όσα ... δημιουργεί, όπως χαρακτηριστικά είπε, ο Τύπος καθημερινά για την παρουσία του στη Λίβερπουλ, ωστόσο, φαίνεται πως τελικά μάλλον είχε πλήρη άγνοια για τις προθέσεις των διοικούντων την ομάδα. 

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε άκουσε από τους ανωτέρους του ότι πάση θυσία έπρεπε κάθε χρονιά να βγάζει τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ! 

 Όπως και να 'χει, ο Μπρένταν Ρότζερς αποτελεί παρελθόν από τους «κόκκινους» έπειτα από 165 ματς, 83 νίκες, 40 ισοπαλίες και 42 ήττες...