Με Ινγκς και Αλι η Αγγλία!

Την πρώτη τους κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας έλαβαν οι Ντάνι Ινγκς και Ντέλε Άλι για τα παιχνίδια με Εσθονία και Λιθουανία. Εκτός έμεινε ο Στάριτζ. Διαβάστε αναλυτικά την αποστολή που επέλεξε ο Ρόι Χότζον. 



Με Ινγκς και Αλι η Αγγλία!

Με οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς, τα «τρία λιοντάρια» έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση του Euro 2016 και τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών έχουν αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ως εκ τούτου, ο Ρόι Χότζον έχει την ευκαιρία να τσεκάρει κάποιους ακόμα παίκτες με τη φανέλα της εθνικής ομάδας και γι’ αυτό κάλεσε τους Ντάνι Ινγκς και Ντέλε Άλι.

Τόσο ο 23χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ, όσο και ο 19χρονος μέσος της Τότεναμ έχουν χριστεί διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας.

Ο Ινγκς είχε 13 συμμετοχές και 4 γκολ με τη φανέλα της Under-21 την τελευταία διετία, ενώ ο Άλι πραγματοποίησε μέσα στο 2015 τις δύο πρώτες του εμφανίσεις με το συγκρότημα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, παίρνοντας άμεσα… προαγωγή παρά το νεαρό της ηλικίας του!

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Μπάτλαντ (Στόουκ), Χίτον (Μπέρνλι)

Αμυντικοί: Κέιχιλ (Τσέλσι), Γιαγκέλκα (Έβερτον), Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στόουνς (Έβερτον), Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον), Κλάιν (Λίβερπουλ), Γκιμπς (Άρσεναλ)

Μέσοι: Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Κάρικ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Άλι (Τότεναμ), Μίλνερ (Λίβερπουλ), Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Σέλβεϊ (Σουόνσι), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Κέιν (Τότεναμ), Ινγκς (Λίβερπουλ), Βάρντι (Λέστερ)