Με αυτούς πάει για την πρόκριση

Την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016 θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει η Βόρειος Ιρλανδία στα ματς με την εθνική ομάδα της Ελλάδας και τη Φινλανδία και σήμερα έγιναν γνωστές οι κλήσεις του Μάικλ Ο’ Νιλ.



Με αυτούς πάει για την πρόκριση

Η Β.Ιρλανδία βρίσκεται στην κορυφή του 6ου ομίλου με 17 βαθμούς και χρειάζεται ακόμα δύο ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανεξάρτητα με τα υπόλοιπα ματς.

Μάλιστα μπορεί να πάρει τη σπουδαία πρόκριση ακόμα και χωρίς πόντο, σε περίπτωση που η εθνική μας ομάδα την τελευταία αγωνιστική επικρατήσει της 3ης Ουγγαρίας (13 β.).

Για το πρώτο κατά σειρά παιχνίδι με την Ελλάδα (8/10), δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας οι Λάφερτι, Μπερντ και Κ.ΜακΛάφιν.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κάρολ (Νοτς Κάουντι), Μάνους (Σεντ Τζόνστον), ΜακΓκόβερν (Χάμιλτον)

Αμυντικοί: Χιουζ (Μελβούρνη), Μπερντ (Ντέρμπι), ΜακΌλεϊ (Γουέστ Μπρομ), Τ.Έβανς (Γουέστ Μπρομ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Φέργκιουσον (Νιούκαστλ, δανεικός στη Μίλγουολ)), Χόντσον (ΜΚ Ντονς), Κ.Μακλάφιν (Φλίντγουντ), ΜακΝάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Ντέιβις (Σαουθάμπτον), Μπραντ (Γουέστ Μπρομ), Κ.Έβανς (Μπλάκμπερν), Νόργουντ (Ρέντινγκ), ΜακΚόρτ (Λούτον), Ντάλας (Λιντς), Ρ.ΜακΛάφιν (Λίβερπουλ, δανεικός στην Αμπερντίν)

Επιθετικοί: Λάφερτι (Νόριτς), ΜακΓκίν (Αμπερντίν), Γουόρντ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μαγκίνις (Κιλμάρνοκ), ΜακΚάι (Γουίγκαν, δανεικός στη Νταντί Γιουνάιτεντ), Γκριγκ (Γουίγκαν), Μπόις (Ρος Κάουντι)