Football League (preview)

Βρισκόμαστε στην 9η αγωνιστική των «μικρών» κατηγοριών της Αγγλίας και ήδη αρκετές ομάδες δίνουν τη δική τους «μάχη» για να διατηρηθούν στα «ψηλά» ή να απομακρυνθούν από νωρίς από την επικίνδυνη ζώνη.



Football League (preview)

Τσάμπιονσιπ:

Το εμπόδιο της Μπόλτον εκτός έδρας θα πρέπει να ξεπεράσει η Μπράιτον (20 β.) για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ. «Στραβοπάτημα» αυτής θέλει η Μίντλεσμπρο, η οποία όντας τρεις βαθμούς πίσω της, θέλει αύριο (27/9) να πάρει τη νίκη επί της Λιντς, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου ματς. Τη 6η της βαθμολογίας Ρέντινγκ (12 β.) υποδέχεται η Μπέρνλι (15 β.), την ίδια ώρα που Χαλ και Ίπσουιτς με 14 βαθμούς φιλοξενούν με τη σειρά τους της Μπλάκμπερν και Μπρίστολ Σίτι αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1

Φούλαμ – ΚΠΡ 4-0

Μίλτον Κέινς Ντονς – Ντέρμπι Κάουντι

Μπόλτον – Μπράιτον

Μπρέντφορντ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Μπέρνλι – Ρέντινγκ

Κάρντιφ – Τσάρλτον

Χαλ – Μπλάκμπερν

Ιπσουιτς - Μπρίστολ Σίτι

Πρέστον – Γουλβς

Μπέρμιγχαμ – Ρόδεραμ

Μίντλεσμπρο – Λιντς (27/9)

League One:

Μικρές παραμένουν οι διαφορές στην κορυφή στο πρωτάθλημα της League One. Με 18 βαθμούς, η Μπέρτον Άλμπιον προηγείται στη βαθμολογία και για να παραμείνει εκεί θα πρέπει να πάρει την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Τσέστερφιλντ. Από πίσω της, με έναν βαθμό λιγότερο, Γουόλσολ και Τζίλιγχαμ, ευελπιστούν σε δική τους νίκη επί των Κρου (εντός) και Μπάρνσλεϊ (εκτός) αντίστοιχα και γκέλα της πρωτοπόρου. Το ίδιο ευελπιστεί και η Κόβεντρι (16 β.) για τις αντιπάλους της, έχοντας ωστόσο πρώτα στο «τσεπάκι» το... τρίποντο κόντρα στην 6η της βαθμολογίας Μπέρι (13 β.). Στους 14 βαθμούς βρίσκεται η Ρότσντεϊλ που φιλοξενείται στην έδρα της Μίλγουολ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μπάρνσλεϊ – Τζίλιγχαμ

Γουόλσολ – Κρου

Μπράντφορντ – Πίτερμπρο

Μπέρι – Κόβεντρι

Τσέστερφιλντ – Μπέρτον Αλμπιον

Φλίτγουντ Τάουν – Πορτ Βέιλ

Μίλγουολ – Ρότσντεϊλ

Ολνταμ Αθλέτικ – Γουίγκαν

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Ντονκά στερ

Σριούσμπερι – Μπλάκπουλ

Σάουθεντ – Σκάνθορπ

Σουίντον – Κόλτσεστερ

League Two:

Σε απόσταση «αναπνοής» βρίσκονται και οι ομάδες της πρώτης εξάδας της League Two, με κάθε βαθμό να μετράει. Η πρωτοπόρος Λέιτον Όριεντ (17 β.) φιλοξενείται από την Νορθάμπτον, την ώρα που οι Πόρτσμουθ και Πλίμουθ, έχοντας από 16 βαθμούς, θα παίξουν με της Μπρίστολ Ρόβερς και Μάνσφιλντ αντίστοιχα, αμφότερες εκτός έδρας. Έναν βαθμό λιγότερο από αυτές έχει η Γουίκομ που δοκιμάζεται στην έδρα την Έξετερ. Έξι(!) ομάδες, από την 5η έως την 10η θέση, βρίσκονται στους 13 βαθμούς. Πρόκειται για τις Όξφορντ, Άκρινγκτον Στάνλεϊ, Μόρκαμ, Νορθάμπτον, Έξετερ και Καρλάιλ.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Καρλάιλ – Νιούπορτ Κάουντι

Κρόουλι – Ακρινγκτον Στάνλεϊ

Εξετερ – Γουίκομ

Λούτον – Γουίμπλεντον

Μάνσφιλντ – Πλίμουθ

Νορθάμπτον – Λέιτον Οριεντ

Νοτς Κάουντι – Γιορκ

Οξφορντ Γιουνάιτεντ – Μόρκαμ

Γέοβιλ – Χάρτλεπουλ

Μπαρνέτ – Ντάγκεναμ

Μπρίστολ Ρόβερς – Πόρτσμουθ

Κέμπριτζ – Στίβενεϊτζ