Τώρα η κούπα

Πρώτος στόχος που ήταν η απευθείας άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ επετεύχθη για την Νιούκαστλ. Τώρα σειρά παίρνει η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ για να συνδυαστεί με τον καλύτερο τρόπο η φετινή επιτυχία, όπως ανέφερε ο Κέβιν Νόλαν.



Τώρα η κούπα

Ο μέσος της ομάδας, αμέσως μετά την αγχωτική μεν, αλλά πανηγυρική νίκη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τη Δευτέρα (2-1), κλήθηκε να σχολιάσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, με το «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» να γνωρίζει και πάλι ιστορικές στιγμές: «Έχουμε διανύσει δέκα πολύ δύσκολους μήνες, αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό». Ο Κέβιν Νόλαν έθεσε πλέον ως στόχο της Νιούκαστλ, την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Τσάμπιονσιπ, ώστε να κλείσει με την καλύτερο δυνατό τρόπο η σεζόν: «Όχι μόνο θέλουμε την άνοδο, αλλά θέλουμε και τον τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να τον κατακτήσουμε. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος τώρα».

Οι «καρακάξες» γνώριζαν την άνοδο της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ πριν το παιχνίδι με την Σέφιλντ και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Σέντ Τζέιμς Πάρκ», έστησαν ένα μικρό «πάρτι»: «Οι λέξεις είναι πολύ λίγες για να μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη που μας έχουν δείξει φέτος» επισήμανε ο Νόλαν.