«Πράσινο» φως την Παρασκευή
Διάθεση για καμία χρονοτριβή δεν υπάρχει από την Πρέμιερ Λιγκ αφού όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπός της, μέχρι την Παρασκευή θα έχει δοθεί το πράσινο φως στη Λίβερπουλ για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.


Η σημερινή αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Τότεναμ (19:30) στο «Tottenham Hotspur Stadium» έχει αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη σημασία από ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Πιέρ Σαζ βρίσκεται υπό πίεση, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρησή του από τον πάγκο των «αετών», με την ήττα από τη φορμαρισμένη Τότεναμ να μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για την πρώτη προπονητική αλλαγή της φετινής σεζόν.
Ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν πήρε πίσω όσα είπε για τον Ουνάι Έμερι και το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απαντώντας με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο στους φίλους της Άστον Βίλα που τον επέκριναν. Μάλιστα, ο παλαίμαχος αμυντικός υποστήριξε πως οι «βίλανς» δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουν στο μέγεθος των «κόκκινων διαβόλων».
Ο Τσάμπι Αλόνσο μίλησε για «λίγες εβδομάδες», όμως στην Τσέλσι φοβούνται πως ο Μαξάνς Λακρουά ενδέχεται να μην αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2026! Ο τραυματισμός του Γάλλου αμυντικού φαίνεται σοβαρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις, με την ανησυχία να μεγαλώνει και το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του να παραμένει αβέβαιο. Τελικά, πόσο μπορεί να κοστίσει μία διάγνωση που ακούστηκε… καλύτερη απ’ όσο έπρεπε;
Ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι απολαμβάνει τη φετινή του παρουσία στη Λίβερπουλ, καθώς αισθάνεται πλέον μεγαλύτερη ηρεμία κάτω από τα δοκάρια. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας στάθηκε στις αλλαγές που έχει φέρει ο Άντονι Ιραόλα, με τα «εσωτερικά» των «reds» να διαφέρουν αρκετά σχέση με την εποχή του Άρνε Σλοτ.