Φαν Χάαλ: «Έχει ακόμα δρόμο ο Μαρσιάλ»

Χαμηλά κρατάει τη μπάλα για τον Άντονι Μαρσιάλ ο Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ναι μεν εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το ντεμπούτο και το γκολ του Γάλλου στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, όμως τόνισε πως λόγω της ηλικίας του, ο νεαρός άσος θα πρέπει να μάθει πολλά ακόμα...  



Φαν Χάαλ: «Έχει ακόμα δρόμο ο Μαρσιάλ»

«Ο μικρός πέτυχε ένα πανέμοργο γκολ και μακάρι κάθε φορά να “μιλάει” έτσι στο γήπεδο. Ήξερα ότι μπορούσε να κάνει ντρίμπλες και ότι έχει αυτή την ταχύτητα και τον ρυθμό με τη μπάλα στα πόδια, αλλά έκανε και εξαιρετικό τελείωμα. Δεν μπορείς όμως να περιμένεις από παίκτες 19 – 20 ετών να έχουν σταθερότητα σε τέτοιες εμφανίσεις και κάθε φορά να παρουσιάζουν τέτοια εικόνα και να πετυχαίνουν τέτοια γκολ.

Ακόμα έχει δρόμο μπροστά του, πρέπει να συνηθίσει στην Αγγλία, να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, να μάθει την Πρέμιερ Λιγκ. Τον έβαλα στο παιχνίδι γιατί η Λίβερπουλ κάποια στιγμή ανοίχτηκε πολύ μετά τη μείωση του σκορ και είδα ότι υπήρχαν πλέον χώροι για να τρέξουμε και να το εκμεταλλευτούμε» ήταν τα λόγια του προπονητή των «κόκκινων διαβόλων».