Στο ... και ένα, χαλάει του Ντε Χέα

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας ισχυρίζεται ότι δεν έλαβε μέσα στη διορία τα απαραίτητα έγγραφα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» επιμένουν ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε και παρά το γεγονός πως έχει σημειωθεί «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Ντε Χέα, γίνεται η ύστατη προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το θέμα!  

Advertisement
Στο ... και ένα, χαλάει του Ντε Χέα

Για την ώρα, ο Νταβίντ Ντε Χέα παραμένει ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Κέιλορ Νάβας μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Αν και είχε επέλθει συμφωνία έναντι 40 εκατ.ευρώ συν τη μετακίνηση του Κοσταρικανού πορτιέρο στο «Ολντ Τράφορντ», η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε λόγω λήξης της διορίας των μεταγραφών στην Ισπανία. 

Με τον Κέιλορ Νάβας να έχει περάσει και τα ιατρικά τεστ στη Μαδρίτη ώστε να προλάβει να ολοκληρωθεί το «deal», να «πέσουν» οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τα e-mail από πλευράς Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι δεν εστάλησαν έγκαιρα στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας. 

Ο αγγλικός σύλλογος επιμένει ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε και τα έγγραφα είχαν σταλεί πριν από τη λήξη της διορίας, ενώ, ένα άλλο σενάριο αναφέρει ότι δεν μπορούσαν να... ανοίξουν τα e-mail στους υπολογιστές της LFP. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται αποφασισμένη να πάει το ζήτημα μέχρι και τη FIFA, όμως, σε περίπτωση που τελικά αποδειχθεί ότι τα έγγραφα εστάλησαν μετά τις 00:00, είναι απίθανο να δοθεί.... παράταση, έστω και πέντε λεπτών για να θεωρηθεί έγκυρη η μεταγραφή.