Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κλαμπ Μπριζ (preview)

Το πρώτο βήμα για την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από απουσία ενός χρόνου θέλει να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στο πλαίσιο των πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ», την Κλαμπ Μπριζ.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κλαμπ Μπριζ (preview)

Κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη δεν είναι επιθυμητό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φιλοξενούν στο «Ολντ Τράφορντ» τους Βέλγους, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τους δώσει άλλον «αέρα» και μία σχετική άνεση ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα στο Μπριζ.

Η Γιουνάιτεντ επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έστω και μέσω πλέι-οφ, μετά από έναν χρόνο και την ήττα με 3-1 από τη Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά της διοργάνωσης τη σεζόν 2013/14.

Από την άλλη πλευρά, η Κλαμπ Μπριζ δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση δύσκολη αντίπαλος, έχοντας αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο τον Παναθηναϊκό.

Στο πρωτάθλημα έχει συλλέξει επτά βαθμούς σε τέσσερα ματς, δίχως μέχρι στιγμής να έχει πείσει με τις εμφανίσεις της.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Τις υπηρεσίες του Φιλ Τζόουνς εξακολουθεί να στερείται ο Λουίς Φαν Χάαλ λόγω ασθένειας του παίκτη, την ώρα που ο Μαρουάν Φελαϊνί. παρά το γεγονός ότι έχασε τα δύο πρώτα ματς της σεζόν λόγω τιμωρίας, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Ο Σέρχιο Ρομέρο πιθανότατα θα συνεχίσει να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της Γιουνάιτεντ, με τους Σβαϊνστάιγκερ και Ερέρα να ελπίζουν στην παρουσία τους στους πρώτους «11».

Κλαμπ Μπριζ:

Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό της Μπριζ, Μισέλ Πρεντόμ.

Οι Βέλγοι θα παραταχθούν χωρίς τους Γκεντόζ, Ρεφαέλοφ, Μενιέρ, Ιμπινί-Ισέι, Ένγκελς και Καστίγιο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ η κατάσταση τριών με τεσσάρων ακόμα παικτών, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Τίμι Σίμονς θα ηγηθεί της προσπάθειας των Βέλγων, με τον πρώην μέσο της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βάσκεθ, να αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο – Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπιντ, Σο – Ερέρα, Σναϊνστάιγκερ, Ντεπάι, Γιανουζάι, Μάτα – Ρούνεϊ

Κλαμπ Μπριζ: Μπρουζές – Ντε Μποκ, Ντουάρτε, Μεσέλ, Κουλς – Βάσκεθ, Σίμονς, Βόρμερ, Ντιέρκ – Ντιαμπί, Ουλαρέ