Ο Μπαλοτέλι δεν είχε μείνει τυχαίο στο περιθώριο...

Τους λόγους για τους οποίους ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε μείνει εκτός αποστολής για μεγάλο χρονικό διάστημα την περσινή σεζόν αποκάλυψε η «Independent».



Ο Μπαλοτέλι δεν είχε μείνει τυχαίο στο περιθώριο...

Τον κόμπο στο χτένι έφτασε ο Ιταλός επιθετικός την σεζόν που ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός, την ώρα που ούτε την τρέχουσα φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μπρένταν Ρότζερς.

Ο «Super Mario», λοιπόν, σε μια προπόνηση μετά την εντός έδρας ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε διακόψει ομιλία του βοηθού προπονητή, Κόλιν Πάσκο, για να βάλει τις φωνές στον Τζον Φλάναγκαν που ήταν πεσμένος στο χορτάρι εξαιτίαςτραυματισμού, ενώ σε μια άλλη αποφάσισε να βάλει ένα θεαματικό αυτογκόλ.

Σε οικογενειακό διπλό ο Μπαλοτέλι αγωνιζόταν στην πιο «αδύναμη» ομάδα, αποτελούμενη από αναπληρωματικούς και νεαρούς, όταν γύρισε φάτσα με την δική του εστία και σκόραρε με ένα δυνατό σουτ από το κέντρο. Ο ίδιος μπορεί να γελούσε, αλλά κανένας άλλος δεν... εκτίμησε το χωρατό.

Τέλος, ήσυχος δεν παρέμενε ούτε εκτός Μέλγουντ (στο οποίο δεν έτρωγε ποτέ, αλλά προτιμούσε να παραγγέλνει ιταλικό φαγητό στο σπίτι του), με την αστυνομία να τον «τσακώνει» για υπερβολική ταχύτητα και τον ίδιο να μένει ξύπνιος μέχρι αργά πριν από το ένα από τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ.