Διεκδικεί κι άλλα χρήματα για Ντι Μαρία η Γιουνάιτεντ!

Κατά 3 εκατ.λίρες θα αυξηθεί το ποσό που θα εισπράξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την παραχώρηση του Άνχελ Ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω της ... φωτογραφίας του Αργεντινού με το αφεντικό των Γάλλων στη Ντόχα!  Διεκδικεί κι άλλα χρήματα για Ντι Μαρία η Γιουνάιτεντ!

Ο Ντι Μαρία βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Κατάρ για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί, ωστόσο, η μεταγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Αυτό, δεν έγκειται μονάχα στην καθυστέρηση των εξετάσεων λόγω της κόπωσης που αισθανόταν ο ποδοσφαιριστής τη Δευτέρα, αλλά υπήρξε θέμα και με το τελικό ποσό της μεταγραφής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισχυρίζεται πως ήταν λάθος του παίκτη να φωτογραφηθεί με το αφεντικό της νέας του ομάδας προτού καν υπογράψει και ειδικά από τη στιγμή που ταξίδεψε στη Ντόχα δίχως άδεια από τους «κόκκινους διαβόλους»! Ο Ντι Μαρία φέρεται να μπορούσε να διαπραγματευτεί και να κλείσει τη μεταγραφή του, όχι όμως και να μπει στο αεροπλάνο δίχως να ενημερώσει τη Γιουνάιτεντ.