Μπιρκιρκάρα – Γουέστ Χαμ (preview)

Έχοντας κερδίσει στο «Άπτον Παρκ» με 1-0, η Γουέστ Χαμ ταξίδεψε στη Μάλτα για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπιρκιρκάρα, με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριό της για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.



Μπιρκιρκάρα – Γουέστ Χαμ (preview)

Μία «ανάσα» από τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η Γουέστ Χαμ.

Τα «σφυριά», κατάφεραν έστω και δύσκολα, να κάμψουν την αντίσταση της Μπιρκιρκάρα στο «Άπτον Παρκ» και πήραν τη νίκη με 1-0, στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Πλέον, η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς, θέλει να δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο στη Μάλτα, κρατώντας το μηδέν στα μετόσπιθεν, για να... ξεμπερδεύει με την υπόθεση πρόκριση.

Από την άλλη, η Μπιρκιρκάρα, ελπίζει σε ένα μικρό «θαύμα». Η παρουσία της στην Αγγλία δεν ήταν και η καλύτερη δυαντή και θα πρέπει να νιώθει τυχερή που ηττήθηκε με μόλις ένα γκολ.

Πλέον οι Μαλτέζοι θα κυνηγήσουν όσο τίποτε το εντός έδρας γκολ, ευελπιστώντας στον μετέπειτα πανικό των «σφυριών». Το έργο τους είναι σαφώς δύσκολο, μιας και υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αγωνιστικά νέα:

Μπιρκιρκάρα:

Δεν αντιμετωπίζει νέα αγωνιστικά προβλήματα ο Τζιοβάνι Τεντέσκο, ο οποίος πιθανότατα θα παραταχθεί με την ίδια ομάδα που εμφάνησε και στο «Άπτον Παρκ».

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο ηγέτης της άσημης ομάδας, Φαμπρίτσιο Μίκολι

Γουέστ Χαμ:

Χωρίς τους Ντιμίτρι Παγιέτ και Ντιαφρά Σακό ταξίδεψε στη Μάλτα η Γουέστ Χαμ, με τους δύο παίκτες να είναι τιμωρημένοι.

Δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές ο Σλάβεν Μπίλιτς, με τους Αντριάν, Ριντ, Κρέσγουελ και Νομπλ, να βρίσκονται πιθανότατα στο βασικό σχήμα των «σφυριών»

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπιρκιρκάρα: Χάμπερ – Μουσκάτ, Ζεράφα, Ματσέτι, Βούκανατς – Καμεντσούλι, Φενέτς, Μουσκάτ, Λιλού – Μίκολι, Μούργκα

Γουέστ Χαμ: Αντριάν – Ο'Μπράιαν, Ριντ, Τόμκινς, Κρέσγουελ – Νομπλ, Νόλαν, Γιάρβις, Αμαλφιτανό – Ζάρατε, Μαϊγκά